Societat
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | CONTACTOPHOTO
Cas Alves

Dani Alves no sortirà de la presó aquest dijous perquè no s'ha pagat la fiança

Actualitzat: Dijous, 21 de març de 2024. 14:48
Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | CONTACTOPHOTO

El futbolista Dani Alves no sortirà de la presó aquest dijous perquè no ha dipositat abans de les 14:00 la fiança d'un milió d'euros que ha fixat l'Audiència de Barcelona.

Per què és important? Dani Alves podrà sortir de la presó si paga un milió d'euros. Així ho va decidir l'Audiència de Barcelona després de la vista que es va celebrar el dimarts. L'exfutbolista hauria recorregut al pare del també jugador de futbol, Neymar, per pagar la fiança i sortir de la presó tan aviat com pugui.

Què en sabem? L'exjugador passarà una nit més a la presó després que aquest dimecres la justícia acordés la seva llibertat provisional sota fiança.

  • Fonts judicials assenyalen que la defensa d'Alves no ha dipositat la fiança abans de les 14:00, hora del tancament de la secretaria del tribunal. Per tant, no podrà sortir avui de la presó, per molt que ho dipositi al llarg de la tarda.

Previsions: Si arribés a dipositar-la més tard o a partir de divendres, un cop el tribunal comprovi que s'ha fet l'ingrés redactarà una interlocutòria per notificar a Brians 2 (Barcelona) que el jugador queda en llibertat.

Context: L'Audiència de Barcelona ha acordat la llibertat provisional per Alves si paga un milió d'euros. Se li han retirat els dos passaports i se li ha imposat una ordre d'allunyament de la víctima, a més de presentar-se presencialment cada setmana a l'Audiència de Barcelona.

  • Segons apunta La Vanguardia, l'exfutbolista hauria recorregut al pare del també jugador de futbol, Neymar, per aconseguir els diners i pagar la fiança.
  • De fet, el jugador ja va optar per aquesta via per abonar els 150.000 euros que es requerien per indemnitzar la víctima de la violació.
  • Alves també podria contemplar una altra via amb els diners que Hisenda li ha de tornar després que l'Audiència Nacional li donés la raó en un procediment engegat per l'Agència Tributària espanyola per pagament dels serveis d'un agent FIFA.

Per la seva banda, l'advocada de la víctima de Dani Alves, Ester Garcia, ha afirmat que la jove es troba "molt indignada, desesperada i molt frustrada" amb la decisió del tribunal.

  • García també ha expressat que creu que continua existint risc de fuga: "De fet, la interlocutòria ressenya que, en certa manera, aquest risc persisteix. I, per tant, l'únic que ha canviat és que hi ha una sentència condemnatòria", ha afegit.
Categoria: Societat