Societat
Dani Alves a l'inici del seu judici
Foto: Dani Alves a l'inici del seu judici
Tribunals

L'advocada de la víctima de Dani Alves: "És un escàndol i s'està fent una justícia per a rics"

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves a l'inici del seu judici
Foto: Dani Alves a l'inici del seu judici

L'advocada de la víctima de Dani Alves, Ester García, ha parlat aquest mateix matí sobre la llibertat provisional sota fiança d'un milió d'euros per al futbolista.

Per què és important? Dani Alves podrà sortir de la presó si paga un milió d'euros. Així ho va decidir l'Audiència de Barcelona després de la vista que es va celebrar el dimarts. L'exfutbolista hauria recorregut al pare del també jugador de futbol, Neymar, per pagar la fiança i sortir de la presó tan aviat com pugui.

Què diu? En declaracions a Telecinco, Ester García, ha afirmat que la jove es troba "molt indignada, molt desesperada i molt frustrada" per la decisió del tribunal.

  • La lletrada ha explicat que la víctima considera que tot l'esforç "no ha servit de res": "Ella sent que sí que l'han cregut, però que tot el seu esforç no ha servit de res. I que, al final, una persona condemnada per violació sortirà al carrer".
  • García també ha expressat que creu continua existint risc de fuga: "De fet, la interlocutòria ressenya que, en certa manera, aquest risc persisteix. I, per tant, l'únic que ha canviat és que hi ha una sentència condemnatòria", ha afegit.
  • A més, l'advocada ja va advertir aquest dimecres que "sembla que s'està fent una justícia per a rics": "Per mi és un escàndol que deixin en llibertat una persona que saben que pot aconseguir el milió d'euros en res". 

Per acabar: Ester García sosté la seva voluntat de sol·licitar 9 i 12 anys de presó, en comptes de quatre com va sentenciar l'Audiència, per la qual cosa cal veure què passarà quan es resolguin els recursos pertinents.

  • "No estem d'acord amb la reparació del dany", afegeix, perquè, per a ells, no hi ha una voluntat de reparar-lo.