Societat
Dani Alves i Neymar
Foto: Dani Alves i Neymar | Goal
Cas Alves

El pare de Neymar no pagarà la multa d'Alves: "Per a nosaltres, el tema s'ha acabat"

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves i Neymar
Foto: Dani Alves i Neymar | Goal

Des que la justícia va decidir deixar en llibertat provisional sota fiança a Dani Alves, es donava per fet que el pare del jugador Neymar l'ajudaria a pagar els diners necessaris perquè pogués sortir de la presó.

Per què és important? Dani Alves podrà sortir de la presó si paga un milió d'euros. Així ho va decidir l'Audiència de Barcelona després de la vista que es va celebrar el dimarts. L'exfutbolista hauria recorregut al pare del també jugador de futbol, Neymar, per pagar la fiança i sortir de la presó tan aviat com pugui.

Què en sabem? Aquest dijous, però, el pare de Neymar ha emès un comunicat per deixar clar que la seva família es desvincula d'aquest cas i no pagarà cap fiança.

  • "És una situació diferent de l'anterior, en què la justícia espanyola ja ha decidit la condemna", diu el comunicat.
  • El pare de Neymar no vol que s'esmenti el seu fill en el cas Alves: "S'especula i intenta associar el meu nom i el del meu fill en un assumpte que avui ja no és responsabilitat nostra".
  • "Espero que Daniel trobi totes les respostes que busca amb la seva pròpia família. Per a nosaltres, per a la meva família, l'assumpte s'ha acabat. I punt!", afegeix Neymar Santos Sr.

En profunditat: La situació es complica per a Dani Alves, qui té els comptes embargats per un procés judicial obert al Brasil amb la seva exdona.

  • A més, els seus comptes estan immobilitzades des que va ser detingut.
  • Alves també podria contemplar una altra via amb els diners que Hisenda li ha de tornar després que l'Audiència Nacional li donés la raó en un procediment engegat per l'Agència Tributària espanyola per pagament dels serveis d'un agent FIFA.

Context: L'Audiència de Barcelona ha acordat la llibertat provisional per Alves si paga un milió d'euros. Se li han retirat els dos passaports i se li ha imposat una ordre d'allunyament de la víctima, a més de presentar-se presencialment cada setmana a l'Audiència de Barcelona.

Categoria: Societat