Societat
Dani Alves sortint de la presó
Foto: Dani Alves sortint de la presó | X
Cas Alves

Així hauria pagat Dani Alves la fiança per quedar en llibertat provisional

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves sortint de la presó
Foto: Dani Alves sortint de la presó | X

Dani Alves ha sortit de Brians 2 aquest dilluns a la tarda després de pagar la fiança d'un milió d'euros que va acordar l'Audiència de Barcelona per quedar amb llibertat provisional.

Per què és important? L'exjugador de futbol ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó per violar una jove a la discoteca Sutton el desembre de 2022.

Què en sabem? Cinc dies després que l'Audiència de Barcelona ho acordés, Alves ha aconseguit reunir els diners suficients per poder pagar la fiança i sortir de la presó, on portava tancat 14 mesos.

  • Alves estarà en llibertat provisional fins que els tribunals decideixin resoldre els recursos presentats per les dues parts.
  • Ara els jutges permeten que esperi la decisió definitiva sobre el seu cas a casa en lloc de la presó.

D'on han sortit els diners de la fiança?

Segons apunta La Vanguardia, el jugador hauria suat de valent per aconseguir a contrarellotge els diners.

  • Dani Alves té els comptes embargats i la família comptava amb l'ajuda del seu amic Neymar.
  • Tot i això, el pare de Neymar va haver de compartir un comunicat a les xarxes socials explicant que tan ell com la seva família es desvinculaven del cas i no pagarien cap fiança.
  • "És una situació diferent de l'anterior, en què la justícia espanyola ja ha decidit la condemna", diu el comunicat.

En detall: Ara, però, segons indica l'esmentat rotatiu, l'advocada d'Alves, Inés Guardiola, va aconseguir reunir els diners.

  • Indiquen que hauria estat un grup d'amics, entre els quals hi hauria algun jugador en actiu, els qui van aportar els diners suficients perquè aquest dilluns Alves pogués sortir de la presó.

Tot i això, mitjans brasilers asseguren que la quantitat necessària per obtenir la seva llibertat hauria estat coberta per Memphis Depay, amb qui va coincidir en la seva segona etapa al FC Barcelona.

  • Segons aquests mitjans com TUDN, el davanter neerlandès de l'Atlètic de Madrid és qui va ajudar Dani Alves a pagar la fiança.

Paral·lelament. Segons La Vanguardia, l'advocada de la víctima de violació presentarà un recurs de súplica contra la llibertat provisional de Dani Alves.

  • Ester García ha explicat que la víctima de Dani Alves està "molt indignada, molt desesperada i molt frustrada", per la decisió de l'Audiència de Barcelona.
Categoria: Societat