La Jungla
Dani Alves a casa en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves a casa en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

FOTOS: La mansió de luxe on Dani Alves es refugiarà a Barcelona després d'un any a presó

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dani Alves a casa en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves a casa en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dani Alves sortirà aquest dilluns de la presó de Can Brians, només un any i dos mesos després de la seva detenció per la violació a una noia el desembre de 2022. Un cop pagada la fiança d'un milió d'euros, el futbolista brasiler tornarà a la casa que té a Esplugues de Llobregat.

Què en sabem? Alves, en llibertat provisional mentre es resol el recurs a la seva condemna de quatre anys i mig de presó per agressió sexual, té prohibit abandonar el país. Així que de moment se n'anirà a la casa on vivia amb la seva dona, la model Joana Sanz, abans de violar una jove a la discoteca Sutton de Barcelona. Una mansió de luxe de la qual hi ha un munt de fotos a Instagram.

En detall: La casa està dividia en diversos pisos i espais oberts i té sales i zones d'oci, gimnàs, terrassa, garatge i un gran jardí amb piscina. Totes les fotos es poden veure als comptes d'Instagram tant de Dani Alves com de Joana Sanz.

En xifres: Alves va comprar la casa el 2010 a Esplugues de Llobregat, molt a prop de la que tenien Gerard Piqué i Shakira. Són 655 metres quadrats de parcel·la, amb una superfície habitable de 543, que va adquirir per cinc milions d'euros.