Societat
El Mossos d'Esquadra investiguen el tiroteig a Sant Feliu
Foto: El Mossos d'Esquadra investiguen el tiroteig a Sant Feliu | Twitter / @ajsantfeliu
Successos

Tiroteig a Sant Feliu de Llobregat: disparen des d'un cotxe contra una façana

Temps de lectura: 1 minut
El Mossos d'Esquadra investiguen el tiroteig a Sant Feliu
Foto: El Mossos d'Esquadra investiguen el tiroteig a Sant Feliu | Twitter / @ajsantfeliu

Els Mossos d'Esquadra investiguen els trets que es van produir el dimecres a la nit des d'un vehicle contra la façana d'un edifici del carrer General Manso de la capital comarcal.

Què en sabem? Els veïns de la zona sud de la ciutat, just abans d'arribar a Sant Just Desvern, han sentit unes detonacions aquest dimecres a la nit i tot apuntava que s'estava originant un tiroteig al barri, tal com avança 'ElCaso.cat'. 

  • Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat patrulles dels Mossos d'Esquadra i han pogut comprovar que no hi havia víctimes mortals ni tampoc ferits: només dues detonacions contra la paret d'un edifici.

Més incidents: També aquest dimecres a la nit un home armat amb una destral ha entrat al centre comercial Màgic de Badalona i l'ha emprès a cops contra el mobiliari i els vidres d'un establiment de restauració. 

  • S'han produït corredisses pels passadissos de gent que intentava sortir del centre comercial, al mateix temps que alguns comerços optaven per abaixar les persianes per precaució.
  • Un mosso fora de servei que estava dins el recinte, juntament amb un dels vigilants de seguretat, han pogut retenir l'individu fins a l'arribada dels efectius policials.