Societat
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Foto: Un cotxe dels Mossos d'Esquadra | ACN
Violència de gènere

Un nen de cinc anys assassinat i la seva mare apunyalada a Bellcaire d'Empordà

Actualitzat: Dimecres, 3 d'abril de 2024. 11:24
Temps de lectura: 2 minuts
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Foto: Un cotxe dels Mossos d'Esquadra | ACN

Els Mossos d'Esquadra han trobat un menor mort i la seva mare ferida greu aquest dimecres al matí en un domicili de Bellcaire d'Empordà (Baix Empordà), segons ha avançat El Caso.

Què en sabem? La principal hipòtesi és que l'autor dels fets seria el pare i que hauria atacat a tots dos a ganivetades.

  • Segons la periodista Anna Punsí, el menor té 5 anys i ha mort a la matinada quan les dues víctimes han estat apunyalades.
  • La dona, que segons l'agència Efe té 29 anys, hauria trucat a la porta d'una veïna per demanar ajuda i el SEM ha atès les dues persones.
  • Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís passades les cinc del matí d'aquest dimecres. La policia catalana busca al pare.

El més nou: Els Mossos han detingut el pare i parella de les víctimes cap a les 11:20 del matí d'aquest dimecres.

En detall: Si es confirma que ha estat la parella, es tractaria d'un cas de violència vicària, és a dir, aquella que un agressor exerceix sobre els fills per fer mal a la seva parella.

D'on venim? Precisament aquest dilluns una dona ha aparegut morta a Amposta, assassinada per la seva exparella. Així ho han confirmat els Mossos d'Esquadra.

  • Segons la policia catalana, la Thais és la tercera dona morta per violència masclista en l’àmbit de la parella des de principi d'any a Catalunya. 

On demanar ajuda? Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.