Societat
El riu Ebre, a l'altura de Tortosa
Foto: El riu Ebre, a l'altura de Tortosa | Tortosa Turisme
Successos

Apareix un cadàver en estat avançat de descomposició al riu Ebre a Tortosa

Temps de lectura: 1 minut
El riu Ebre, a l'altura de Tortosa
Foto: El riu Ebre, a l'altura de Tortosa | Tortosa Turisme

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació després que s'hagi trobat el cadàver d'un home al riu Ebre.

Què en sabem? El cadàver, en avançat estat de descomposició, ha aparegut a la zona de la Font del Quinto, al riu Ebre en el seu pas pel poble de Campredó, a Tortosa, al Baix Ebre.

  • Fonts policials confirmen que caldrà esperar abans de poder identificar la víctima i determinar les causes de la mort. L'autòpsia haurà de donar més detalls als investigadors.
  • El batlle Damià Grau ha explicat que, sobre quarts de dues del migdia, l’han avisat que s’havia desplegat un fort dispositiu per part dels cossos de seguretat i emergències. Segons Grau, el cadàver ha aparegut en un punt del riu Ebre que fa un meandre i l’aigua s’hi arremolina.
  • Per l'estat amb el qual es troba el cadàver, fa pensar que ha estat sota l'aigua durant diversos dies i que ara, quan s'ha inflat (és un procés habitual), ha pujat a la superfície i ha estat vist. 

D'on venim? No és la primera vegada que apareix un cadàver surant al pas del riu per la zona. Al gener del 2020 es va produir un episodi similar. En aquell cas es va determinar mort violenta, atès que el cadàver presentava dos trets per arma de foc a l'esquena i les extremitats amputades.

  • També a l'any 2022 va aparèixer el cadàver d'un home surant al riu Ebre, a l'altura d'Amposta.
Categoria: Societat