Societat
Imatge del lloc dels fets, amb presència policial
Foto: Imatge del lloc dels fets, amb presència policial | @VoxTerrassa
Successos

Agafa el ganivet d'una carnisseria i fereix de gravetat un home a Terrassa

Temps de lectura: 1 minut
Imatge del lloc dels fets, amb presència policial
Foto: Imatge del lloc dels fets, amb presència policial | @VoxTerrassa

Una persona ha resultat ferida molt greu en una baralla a cops de ganivet aquest dimecres a Terrassa.

Per què és important? Els fets s'han produït a Ca n’Anglada, el conflictiu barri terrassenc que concentra percentatges molt elevats d'immigració i on fa 25 anys es van produir grans disturbis, amb enfrontaments molt violents entre veïns. 

Què en sabem? Segons avança la premsa local, l'agressió ha estat conseqüència d'una batussa entre dos individus a les 15:00, al carrer de Sant Tomàs, davant d'una escola. 

  • Durant la discussió, l’autor de l’atac ha aconseguit l'arma blanca dins d'una carnisseria, on ha entrat. 
  • Un dels implicats ha patit lesions de molta gravetat en un braç.
  • Segons alguns testimonis, la ferida ha requerit l'aplicació immediata d’un torniquet per evitar l’amputació de l'extremitat.  

Amb detall. Segons assenyala el Diari de Terrassa, les dues persones involucrades en la baralla viuen en una mateixa nau ocupada, al barri de Torre-sana de la mateixa ciutat. 

Situació actual. Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal busquen l’autor de les lesions, que ha fugit abans que arrivessin les unitats policials.

Context. El barri de Ca n’Anglada de Terrassa ha estat inclòs en la fase pilot del pla “Barris amb futur”, aprovat pel Govern de la Generalitat. En concret, el programa preveu intervencions urbanístiques en la zona nord del barri.