Societat
Imatge d'arxiu d'un detingut
Foto: Imatge d'arxiu d'un detingut | Mossos d'Esquadra
Successos

Detingut per matar un home després d'una baralla per un deute a Santa Coloma de Gramenet

Temps de lectura: 1 minut
Imatge d'arxiu d'un detingut
Foto: Imatge d'arxiu d'un detingut | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home d'uns 27 anys que n'hauria matat un altre de 35 després d'una baralla aquesta nit a Santa Coloma de Gramenet. 

Què en sabem? Els Mossos estan investigant la mort violenta d’un home aquesta passada nit que, segons avança 'ElCaso.cat', hauria estat agredit amb una arma blanca, però no amb un ganivet.

  • Cap a les 22:00, els agents van rebre un avís per una baralla a l'interior d'un local del carrer Sant Silvestre de la ciutat i alertant que un home estava ferit a la via pública.
  • Un dels involucrats havia atacat amb un objecte afilat l'altre i l'home agredit havia estat greument ferit, i s'estava dessagnant a la calçada. 
  • L'incident, que encara s'està investigant, sembla relacionat amb dues persones de nacionalitat estrangera. Segons avança 'Elcaso.cat', la baralla es va produir entre dues persones que vivien en una casa ocupada i que un devia diners a l'altre.

En detall: Els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar al lloc dels fets. El SEM va fer maniobres de reanimació a la persona ferida, però no van poder-li salvar la vida.

  • La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió metropolitana nord ha assumit la investigació, que ara per ara, segueix sota secret de sumari.
Categoria: Societat