Tecnologia i Ciència
Gamers, en un esdeveniment
Foto: Gamers, en un esdeveniment | Europa Press
Videojocs

Les finals de la League of Legends EMEA Championship es jugaran a Montpellier

Gamers, en un esdeveniment
Foto: Gamers, en un esdeveniment | Europa Press

Riot Games ha revelat abans de l'habitual on es jugaran aquest 2023 les finals de la League of Legends EMEA Championship (LEC): se celebraran a Montpellier.

Per què és important? La cita sempre està marcada en vermell en el calendari dels fans de la màxima competició professional d'esports electrònics del videojoc League of Legends (LoL). Aquest any 2022, el videojoc ha arribat a tenir 124 milions de comptes actius en només un mes.

Mentrestant: Quan s'estrena la temporada 13 de LoL? Horaris i on veure-la.

En profunditat:

  • Els organitzadors han informat aquest cap de setmana que la ciutat escollida és la francesa Montpellier. Concretament, al pavelló Sud de France Arena d'aquest municipi de l'Occitània, amb capacitat per a 14.000 espectadors.
  • La comunitat francesa de LoL Esports és una part important de l'audiència de la competició, cosa que de ben segur haurà influït en la decisió.
  • Riot també en destaca les bones connexions amb aeroports i estacions de tren, essencial perquè hi puguin assistir els aficionats.
  • D'aquesta forma, Suècia li cedeix a França el testimoni per acollir aquest importantíssim esdeveniment.

Què diuen? Alberto Guerrero, cap d'Esports EMEA de Riot Games, reconeix en un comunicat que "la base de fans de LoL és molt gran i animada a França".

  • "Estem encantats de portar el nostre roadshow de tornada al país per primer cop des del 2017, celebrant el nostre esdeveniment principal a Montpellier. La ciutat i la regió van ser impressionants al llarg del procés de selecció de la ciutat amfitriona, i la seva passió i compromís amb el creixement de les indústries del joc i dels esports electrònics van ser molt evidents", afegeix Guerrero.
  • Carole Delga, presidenta de la regió de l'Occitània ha manifestat el seu “orgull” en acollir les finals: "Aquest esdeveniment monumental reuneix joves de tota la regió i acollir les finals demostra el nostre compromís amb els jugadors de la indústria del gaming".

Previsions: Tot just acaba de començar la temporada i fonts de Riot asseguren que hi haurà més informació les setmanes vinents. Les esperades finals d'enguany se celebraran entre els mesos d'agost i de setembre, i la comunitat espanyola espera poder veure-hi els equips nacionals de KOI i Team Heretics.

Etiqueta: Videojocs