Tecnologia i Ciència
El ChatGPT és una de les IA més populars i ja es pot fer servir a Telegram
Foto: El ChatGPT és una de les IA més populars i ja es pot fer servir a Telegram | Pexels
ChatGPT

Les funcionalitats secretes d'integrar ChatGPT i Telegram

Temps de lectura: 2 minuts
El ChatGPT és una de les IA més populars i ja es pot fer servir a Telegram
Foto: El ChatGPT és una de les IA més populars i ja es pot fer servir a Telegram | Pexels

Des de fa un temps la intel·ligència artificial (IA) està en boca de tots. El ChatGPT és una de les IA més populars i ja es pot fer servir a Telegram.

Per què és important? El ChatGPT és un xat d'intel·ligència artificial que cada vegada està tenint més èxit, tot i que també creixen els detractors d'aquesta IA. 

Com tenir ChatGPT a Telegram?

El primer que cal saber és que aquest xat bot no utilitza ChatGPT-4 com a motor de xat, sinó que fa servir GPT-3.5. 

A la pràctica: El primer que cal fer per tenir ChatGPT en el teu Telegram és entrar a la pàgina de Github del desenvolupador del xat.

  • Un cop dins d'aquest enllaç, cal anar al botó RUN Telegram Bot que apareix dins. Després d'aquest pas, tindràs les opcions d'obrir Telegram o enviar un missatge. Amb qualsevol d'aquests dos passos es passarà a interactuar amb el bot obrint-lo a l'aplicació de Telegram.

Com fer servir ChatGPT a l'aplicació?

En detall: Després de seguir tots els passos per instal·lar aquesta IA a Telegram, el xat apareixerà en blanc i només caldrà anar al botó d'Iniciar que hi ha a baix de tot.

  • Aquest pas iniciarà el bot i apareixeran diverses instruccions per fer servir les funcions especials que s'han creat per aquest xat. Tot i això, també es pot ignorar aquestes instruccions i fer servir ChatGPT amb normalitat. Simplement cal escriure un missatge com si mantinguessis una conversa amb una altra persona.

Quines funcionalitats ofereix?

Què en sabem? Els bots disponibles no són els oficials d'OpenAI. Un d'ells limita en nombre de caràcters i l'altre fa pagar quan s'arriba un cert límit de respostes.

  • Tot i això, els resultats sí que són els correctes, ja que accedeixen ChatGPT utilitzant l'API disponible.

A més: També és possible crear un accés directe en el teu mòbil, sigui Android o iOS.