Tecnologia i Ciència
Verse
Foto: Verse
Aplicacions

Adeu a Verse: l'aplicació deixarà de funcionar i has de fer això

Actualitzat: Divendres, 14 de juliol de 2023. 12:30
Temps de lectura: 1 minut
Verse
Foto: Verse

L'aplicació Verse abaixarà la persiana definitivament i recomana als seus usuaris que facin un últim pas abans que no sigui massa tard. 

Per què és important? L'app mòbil, fundada a Barcelona, permet fer pagaments entre contactes sense cap mena de cost i era la principal competidora de Bizum. 

  • L'aplicació va ser fundada a finals del 2015 per tres joves barcelonins: Borja Rossell, Alex Lopera i Dario Nieuwenhuis. La companyia té presència en diversos països de la UE.

Què en sabem? L'empresa ha comunicat als seus usuaris el seu tancament. Verse deixarà de funcionar el pròxim 13 de setembre d'aquest any. 

El motiu: L'aplicació assegura que no troba una "ruta sostenible" per continuar creixent amb el seu negoci. 

Què has de fer ara si tens Verse? No et preocupis, com que el tancament no és immediat encara tens temps per recuperar els teus diners. 

  • La companyia ha detallat que tots els comptes es desactivaran arran del tancament i per aquest motiu ha recomanat als clients que abans retirin els diners que tenen a l'app.

En detall: Els passos que has de seguir si tens un compte Verse són:

  1. Revisar si et queden diners al teu saldo Verse

  2. En el cas que tinguis diners, transfereix-los a un altre compte bancari fora de l'aplicació

  3. Elimina el teu compte d'usuari de l'aplicació

A més, la companyia ha habilitat un telèfon pels usuaris afectats i per aquells que puguin tenir problemes a l'hora de retirar els seus diners.