Barcelona i Àrea
Incendi en una llibreria de Barcelona
Foto: Incendi en una llibreria de Barcelona | Twitter
Successos

Vídeo: Un aparatós incendi crema una llibreria de Sarrià, a Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Incendi en una llibreria de Barcelona
Foto: Incendi en una llibreria de Barcelona | Twitter

Un aparatós incendi s'ha produït aquest dilluns 30 de gener a una llibreria del barri de Sarrià, a Barcelona.

Què en sabem?

  • La llibreria afectada es troba al número 2 del passeig de la Reina Elisenda de Montcada; és la Llibreria de la Plaça, segons avança el mitjà local betevé.
  • La primera hipòtesi de les autoritats és que un curtcircuit hauria provocat l'incident. 
  • Els Bombers han rebut el corresponent avís i hi han desplaçat sis dotacions per apagar el foc; la seva propagació ha estat ràpida, malgrat la intensitat de les flames.
  • L'incendi no ha provocat ferits ni ha afectat l'estructura de l'edifici, tot i l'espectacularitat de les imatges que circulen per les xarxes.

A més: L'incident ha obligat l'empresa municipal Transports Municipals de Barcelona (TMB) a alterar la circulació d'algunes línies de bus. Concretament, ha anul·lat nou parades de la línia H4 al voltant del passeig de la Bonanova i la via Augusta.

Les imatges: L'incident ha generat una gran columna de fum visible des de diversos punts de la ciutat. I ha fet saltar les alarmes de veïns i vianants que per allà passaven.

D'altra banda: Un altre incendi ha afectat aquest cap de setmana una important església declarada patrimoni històric al nord-oest de Londres.