Barcelona i Àrea
Metro de Barcelona
Foto: Metro de Barcelona | ACN
Successos

Mor una dona a Badalona després de quedar-li el peu encallat en el metro

Actualitzat: Dissabte, 4 de març de 2023. 21:13
Temps de lectura: 2 minuts
Metro de Barcelona
Foto: Metro de Barcelona | ACN

Una dona de 38 anys i veïna de Cerdanyola ha mort a la parada de metro Gorg de la línia L2, a Badalona, després que li quedés el peu encallat entre l'andana i un comboi.

Al detall: Els fets van tenir lloc dijous a la nit, quan la passatgera intentava entrar en un vagó. El conductor no es va adonar de la situació i va arrencar.

  • Segons han informat fonts de l'Ajuntament, la dona va morir atropellada. Dues unitats dels bombers, del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins al lloc de l'accident, però no van poder salvar-li la vida.
  • Els Mossos d'Esquadra descarten indicis de criminalitat i investiguen el fet com a accident. Estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat i prenent declaració als testimonis.
  • Fonts properes als fets indiquen a aquest diari que la dona va intentar pujar al vagó amb evidents signes d'haver begut alcohol: va caure, va ficar el peu al forat entre l'andana i el tren, i aquest va tancar les portes i va reprendre la marxa.

En profunditat: Els Mossos han obert una investigació a través del visionat de les càmeres de seguretat de la parada de metro per veure en concret que va passar, i com es podria haver evitat la tragèdia. També s'han pres declaracions a tots els testimonis dels fets de dins i fora del comboi que va acabar matant la passatgera. 

  • La policia creu que es tracta d'un accident mortal i que no hi ha indicis de criminalitat contra la veïna. Des de Transports Metropolitans de Barcelona estan recollint els fets per valorar després posicionar-se.

D'on venim? Aquesta mort és molt semblant a la de Carlos Roberto Díaz, que el 2013 va quedar també atrapat en el forat que separa el comboi i l'andana. En aquella ocasió va perdre la cama i no va morir. Díaz va interposar una demanda a TMB i va guanyar una indemnització de 75.000 euros, a més d'haver de pagar-li el 2% del cost de la pròtesi.

 

Etiquetes: Barcelona Metro