Barcelona i Àrea
Una nena mira a través d'un telescopi al parc d'atraccions Tibidabo
Foto: Una nena mira a través d'un telescopi al parc d'atraccions Tibidabo | Laura Guerrero/ Ajuntament de Barcelona
Barcelona

Els millors miradors de Barcelona amb vistes panoràmiques

Temps de lectura: 5 minuts
Una nena mira a través d'un telescopi al parc d'atraccions Tibidabo
Foto: Una nena mira a través d'un telescopi al parc d'atraccions Tibidabo | Laura Guerrero/ Ajuntament de Barcelona

Barcelona és coneguda per la seva activitat frenètica, pels seus carrers plens de gent i per la gran varietat d'ofertes per gaudir de la ciutat. Un dels millors plans per gaudir de les millors vistes de la ciutat és anar fins a un dels miradors que hi ha a Barcelona. 

Quins miradors hi ha a Barcelona? 

La capital catalana té la sort que té diferents miradors d'on podeu gaudir de les millors vistes de la ciutat. Des de Principal hem seleccionat els miradors amb les millors vistes i més accessibles. 

  • Mirador del Tibidabo (plaça del Tibidabo). Aquest mirador és un dels més coneguts, ja que es troba just a l'entrada de l'emblemàtic parc d'atraccions a la muntanya de Collserola. Per accedir-hi no necessites comprar cap entrada. Podràs gaudir de tot l'skyline de la ciutat amb el mar de fons. 
  • Mirador de l'Arrabassada (carretera de l'Arrabassada). Un dels miradors preferits per observar la posta de sol. Aquest mirador està molt freqüentat per motoristes, ja que és una de les maneres més fàcils per arribar-hi. També es troba a Collserola i podràs tenir unes vistes exclusives des d'un racó de la muntanya. 
  • Mirador de l'Alcalde (carretera de Montjuïc). Si prefereixes veure les vistes de la ciutat des d'un punt totalment diferent, aquest és el mirador perfecte. Des de la muntanya de Montjuïc es pot observar tota la ciutat: Collserola, tots els barris de Barcelona, el port i el mar. Està situat en uns jardins, prop del Telefèric i del Castell de Montjuïc. 
  • Mirador dels Búnquers (carrer de Marià Labèrnia). Sense cap mena de dubte un dels miradors més conegut de la capital catalana. Els Búnquers es troben al barri del Carmel, al Turó de la Rovira. El seu fàcil accés fa que es reuneixin diferents grups per prendre alguna cosa o simplement passar l'estona. 

Com puc arribar fins als miradors de Barcelona?

En detall: Per arribar fins als miradors de Barcelona hi ha diferents opcions, des de transport públic a transport privat, o fins i tot caminant.

A la pràctica: 

  • Mirador del Tibidabo: El mirador del Tibidabo és el que ofereix més opcions de transport. 
    • Funicular: Una de les maneres més originals és anar-hi amb el funicular del Tibidabo. S'agafa des de l'estació de Plaça Doctor Andreu. La tarifa normal és de 12 euros i les reduïdes de 6 i 3,5 euros. Pots consultar els horaris aquí
    • Autobús: Pots arribar fins al mirador amb el TibiBus T2C des de plaça Kennedy. Només està en funcionament quan el parc d'atraccions està obert. L'horari és de 10:15 fins al tancament del parc d'atraccions, i passen busos cada 10 minuts. 
    • Transport privat: Si vols agafar el cotxe o la moto per anar-hi, també és una opció. El parc d'atraccions disposa d'un aparcament de 500 places. La tarifa per minut és de 0,072 euros i per tot el dia, més de 3 hores, són 13 euros. 
    • Caminant o en bicicleta: L'opció més saludable és sense cap mena de dubte anar-hi a peu o amb bicicleta. Això sí, necessites anar preparat i amb un bon estat físic per pujar fins a dalt de tot de la muntanya. 
  • Mirador de l'Arrabassada: La manera més recomanable és anar-hi amb transport privat. Es troba en un dels vorals de la carretera de l'Arrabassada. És per aquest motiu que és uns dels miradors preferits dels motoristes. 
  • Mirador de l'Alcalde: Per anar fins aquest mirador tens diferents opcions. 
    • Caminant o amb bicicleta: Torna a ser l'opció més saludable i econòmica. Això sí, les pujades de Montjuïc són pronunciades, però les vistes s'ho mereixen. 
    • Autobús: Amb el bus 150. La parada d'origen és a l'avinguda de la reina Maria Cristina i la parada final és al castell de Montjuïc, al costat del mirador. El trajecte té una durada de 20 minuts i es pot utilitzar amb qualsevol targeta del transport públic. 
    • Telefèric de Montjuïc: Si vols gaudir de dobles visites a la ciutat aquesta és la teva opció. Pots arribar al mirador amb el telefèric. Les parades del telefèric són l'avinguda Miramar, a plaça de la Sardana i el Castell de Montjuïc. 
    • Vehicle privat: La muntanya de Montjuïc té moltes places de pàrquing on poder deixar el cotxe o la moto.
  • Mirador dels Búnquers: Com la majoria de miradors, les pujades són inevitables per accedir-hi, i el mirador dels Búnquers en té una de pronunciada. 
    • Autobús: Sense cap mena de dubte és la millor opció. Els busos de la línia 92, fent parada a Ctra. del Carmel - Mühlberg, i el de la línia 199, amb parada Marià Lavèrnia, et deixaran a pocs metres del mirador. 
    • Metro: No hi ha cap parada a prop del mirador, però la més propera és la de l'L4 al Carmel, però després tens uns 25 minuts de passeig. 
    • Vehicle privat: No és de les opcions més recomanables, perquè el mirador està en una zona amb poques places de pàrquing.
Etiqueta: Barcelona