Barcelona i Àrea
La vuitena edició del Tast a la Rambla
Foto: La vuitena edició del Tast a la Rambla | Tast a la Rambla
Gastronomia

Torna el Tast a la Rambla: activitats gratuïtes, tapes a 5 euros i música en directe

Temps de lectura: 2 minuts
La vuitena edició del Tast a la Rambla
Foto: La vuitena edició del Tast a la Rambla | Tast a la Rambla

L’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla de Barcelona ha presentat aquest dilluns la novena edició del Tast a la Rambla – 9a Setmana de Gastronomia de Barcelona.

Per què és important? Amb 30 dels millors restaurants i bars gastronòmics de Barcelona, sis pastisseries i zona de vins catalans. Així es presenta aquesta nova edició del Tast a la Rambla que ofereix una gran experiència gastronòmica amenitzada amb música en directe. 

On i quan se celebra?

Quan? La novena edició del Tast a la Rambla se celebrarà entre el 8 i l'11 de juny. Dijous es podrà visitar de 12:00 a 22:00, divendres i dissabte de 12:00 a 00:00 i diumenge de 12:00 a 22:00.

On? Enguany estrenarà una nova ubicació provisional a la plaça de Catalunya. Aquest canvi, per les obres de la Rambla de Santa Mònica, s’espera que es repeteixi en les properes edicions de l’esdeveniment.

Com serà el Tast a la Rambla?

L'edició d'enguany aplegarà 36 establiments i oferiran activitats gratuïtes i degustacions a preus de fins a 5 euros per tapa.

  • L’epicentre del tast l’ocuparan 30 restaurants i sis pastisseries, però també hi haurà altres espais de degustació així com productes gastronòmics del territori convidat de Lanzarote i set zones amb taules altes per menjar.
  • A la fira també hi haurà tallers, ponències i representants del sector de la restauració, empreses d’alimentació i begudes.
  • El consum que es faci al Tast a la Rambla serà amb la moneda token, que cadascun equival a un euro. També hi haurà dos espais de showcooking amb un programa d’activitats d’accés lliure i gratuït.

Quins restaurants hi participen?

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, hi haurà restaurants destacats com Casa Xica, el Restaurant Telefèric, el restaurant de l’Hotel Soho House Cecconi’s d’Andrea Benedicti, Foodlone, Tapas 24, Bodega Amposta, Gaig Barcelona, Dos Pebrots, Taberna Kamikaze, Compartir Barcelona i Bar Alegria.

  • En el terreny de les pastisseries hi haurà Oriol Balaguer, Pastisseria Escribà o Mervier Canal.