Barcelona i Àrea
Vistes des del Parc del Carmel
Foto: Vistes des del Parc del Carmel | Ajuntament de Barcelona
Oci

El frondós parc de Barcelona amb una vista privilegiada ideal per relaxar-se

Temps de lectura: 3 minuts
Vistes des del Parc del Carmel
Foto: Vistes des del Parc del Carmel | Ajuntament de Barcelona

El dia a dia pot arribar a ser rutinari i cansat. Desconnectar pot ser difícil al mig de la ciutat. Per això et proposem un parc de Barcelona ideal per relaxar-se i gaudir d'una de les millors vistes per a la capital catalana. 

Què en sabem? Al barri del Carmel, un dels parcs per referència de Barcelona és el Parc Güell. Però en aquesta ocasió et presentem un parc molt més tranquil, sense tanta afluència de visitants i amb les mateixes vistes, o millors, que el parc de l'arquitecte Antoni Gaudí. 

  • Es tracta del Parc del Carmel que està situat al voltant d'una part del turó del Carmel a 256 metres d'altura. 
  • El parc està separat pel Parc Güell i pel camí de Can Mora, que fa de frontera entre els districtes d'Horta Guinardó i Gràcia. 

En detall: Un dels atractius més destacats del parc són les vistes que ofereix de la capital catalana i de la seva costa. I és que des del cim del turó es pot apreciar tot el perfil urbà de Barcelona. Des de la torre Agbar, passant per la Sagrada Família fins a la muntanya de Montjuïc. 

  • A més, és ideal per veure la posta de sol. La seva privilegiada localització permet als visitants gaudir relaxadament de les últimes hores de sol del dia. 

A més: Una part del Parc del Carmel porta el nom de jardins de Juan Ponce, en honor a un veí que va aconseguir millores pel barri. En aquesta zona hi ha una àrea de jocs infantils i pistes de petanca. 

Horaris del Parc del Carmel 

El parc públic està obert a tothom. Els parcs i jardins de Barcelona tenen un horari d'obertura i tancament que canvia depenent de l'època de l'any. 

  • Del mes de novembre al mes de març els parcs estan oberts de 10:00 a 19:00.
  • Del mes d'abril al mes d'octubre els parcs i jardins estan oberts de les 10:00 a les 21:00. 

Com s'hi arriba al Parc del Carmel? 

El Parc del Carmel es troba al districte d'Horta-Guinardó al barri que porta el seu nom, el Carmel. El parc es troba a la carretera del Carmel, 9999. El parc està dins del barri i es troba a la part més alta. 

Per accedir al Parc del Carmel tens diferents opcions. Aquestes són algunes propostes: 

  • Bus: Les línies 24 i V19 fan parada a pocs metres del parc. La parada per baixar en les dues línies és Ctra. del Carmel - Albert Llanas. 
  • Metro: Tot i que la parada de metro més propera al parc queda a uns quants minuts del parc, agafar el transport públic sempre és una bona opció. L'L4 fins a Alfons X és la parada més propera al parc. Just a la sortida hi ha una parada de la línia de bus V19 per pujar fins a dalt del parc. 

Per acabar, et proposem altres plans gratuïts per fer a Barcelona: