Barcelona i Àrea
El Frankfurt's de Pedralbes, Barcelona
Foto: El Frankfurt's de Pedralbes, Barcelona | Twitter
Restaurants

Torna el Frankfurt's Pedralbes de Barcelona: nova data d'obertura

Actualitzat: Diumenge, 25 de juny de 2023. 17:30
Temps de lectura: 2 minuts
El Frankfurt's de Pedralbes, Barcelona
Foto: El Frankfurt's de Pedralbes, Barcelona | Twitter

Part de la cultura popular barcelonina estava de dol pel tancament d'un local mític per a una generació sencera: el Frankfurt's Pedralbes, de l'empresa Frankfurt's de Casa Vallès. 

Per què és important? Aquest restaurant de menjar típic alemany ubicat al districte de Les Corts ha estat durant molt de temps punt de trobada per a molts joves, i parada gairebé obligatòria per a molts aficionats que anaven al Camp Nou a veure el Barça i sopar a l'estadi.

Context: Els propietaris, de l'empresa Vallès, van tancar la persiana el mes de maig per problemes d'abastiment. No només el de Barcelona, ubicat al carrer de Jordi Girona, sinó també dels locals que tenen a Badalona (portal de Sant Roc) i Terrassa (carrer dels Gavatxons).

  • Van dir que no podien "garantir la quantitat ni la qualitat habituals", i van optar pel tancament del local. "Disculpeu les molèsties i fins aviat", van acomiadar-se, confiant que fos una decisió temporal.

El més nou: Aquest dilluns 19 de juny, els responsables del local han fet un tweet amb la informació que molts desitjaven llegir. "Ja tenim data prevista per la reobertura dels establiments!", diu la piulada.

  • Els locals Frankfurt's Casa Vallès obriran la persiana el pròxim dilluns 26 de juny, després d'haver solucionat els problemes d'abastiment que acusaven.

Què diuen? "Si no es produeix cap alteració d'última hora, el pròxim 26 de juny ens tornarem a trobar! Mentrestant, la distribució es manté en marxa. Moltes gràcies per la confiança", diu el comunicat en forma de publicació a les xarxes socials.

Mentrestant: Obre una caseta de petards de Sant Joan única a la ciutat de Barcelona. I és que, amb una visió inclusiva, l'empresa La Traca ven petards de baixa i mitja sonoritat, especials per col·lectius amb sensibilitat auditiva com els nadons, infants i gent gran.