Barcelona i Àrea
El restaurant Sartoria Panatieri de Barcelona
Foto: El restaurant Sartoria Panatieri de Barcelona | Instagram / @sartoriapanatieri
Rànquing

El 50 TOP Pizza World 2023: La tercera millor pizzeria del món és a Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
El restaurant Sartoria Panatieri de Barcelona
Foto: El restaurant Sartoria Panatieri de Barcelona | Instagram / @sartoriapanatieri

S'ha publicat el rànquing del 50 Top Pizza World 2023 que estableix quines són les millors pizzeries del món i en tercera posició hi ha la pizzeria Sartoria Panatieri situada al barri de Gràcia de Barcelona.

Per què és important? Aquest rànquing és un reconeixement gastronòmic als establiments que fan aquest popular menjar. Pizza n'hi ha per tot arreu, però la qualitat d'aquesta no és la mateixa arreu, i cada vegada costa més distingir la bona pizza. Per això rànquings com aquest tenen un gran valor per als establiments.

En detall: Entre les 50 millors pizzeries del món, justament en el número 50, hi ha un altre local barceloní, la pizzeria La Balmesina.

  • El títol de millor pizzeria del món ha estat compartit entre 10 Diego Vitagliano Pizzeria, de Nàpols i I Masanielli, de Caserta.
  • En segona posició s'ha situat la pizzeria Una Pizza Napoletana de Nova York.
  • En quart lloc, després de la pizzeria barcelonina, hi ha The Pizza Bar on 38th, de Tòquio.

Què sabem? La pizzeria Sartoria Panatieri va obrir l'any 2018 a Gràcia i el seu èxit va ser tal que els propietaris van obrir un segon establiment a l'Eixample.

  • Els mateixos propietaris han obert aquest any, també a la capital catalana, un local de brases anomenat el Brabo, una nova aposta culinària en què desenvolupar el seu talent.

Què han dit? En un post que els propietaris han fet a Instagram afirmen que "La pizza, més que un plat, és part de la nostra vida. I estem emocionats de continuar compartint aquesta passió amb tots vosaltres".

  • "Cada pizza que surt del nostre forn de llenya representa una història de passió i dedicació", afegeixen. Aquesta manera de concebre les receptes s'anomena From Farm To Pizza, una filosofia d'entendre la cuina.
  • També han aprofitat per agrair a clients i equip, en especial "als amants de la pizza que ens inspiren per a millorar".

Etiqueta: Alimentació