Barcelona i Àrea
Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona
Foto: Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona
Successos

Dues dones més denuncien l'agressor del Metro després de reconèixer-lo per les imatges

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona
Foto: Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona

Fins a tres dones han denunciat l’home que divendres passat va agredir diverses dones a l’estació de Camp de l’Arpa de la línia 5 del Metro de Barcelona.

Per què és important? El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per l'agressor de dones del Metro de Barcelona.

Què en sabem? Segons avança RTVE Catalunya, dues dones agredides en altres ocasions han denunciat l'home que va agredir fins a una desena de dones a l'estació de Camp de l'Arpa. 

  • Les víctimes no formarien part de la resta de dones que apareixen al vídeo de l'agressió. Les dues dones han reconegut gràcies a les imatges a l'agressor i han denunciat a l'home. 
  • Les dues denúncies se sumen a la de la víctima principal de l'agressió de divendres de la setmana passada. La noia va ser colpejada brutalment i va quedar ferida de gravetat. El cop i li va causar una perforació de timpà. 

En detall: L'home detingut, de 30 anys, té cinc antecedents per altres delictes, com robatoris i furts. Després del brutal atac al Metro no va quedar detingut. Més tard, quan les imatges van ser públiques, els Mossos d'Esquadra el van detenir per lesions i tracte degradant per raó de sexe. 

  • Els Mossos d'Esquadra han demanat a la resta de víctimes que també presentin denúncia a qualsevol comissaria.

Què diuen? El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha titllat els fets d’una “atrocitat”, en declaracions a Catalunya Ràdio. 

  • Insisteix en el fet que hi ha delicte d’odi i afirma que és “bo i necessari” que les víctimes presentin denúncia, i ha garantit el suport i l’acompanyament a les agredides.

Seguirà ampliació...