Barcelona i Àrea
El croissant de calçots de La Cantonada
Foto: El croissant de calçots de La Cantonada | La Cantonada
Gastronomia

El curiós croissant estrella de Barcelona amb un ingredient que no t'imagines

Temps de lectura: 1 minut
El croissant de calçots de La Cantonada
Foto: El croissant de calçots de La Cantonada | La Cantonada

La pastisseria La Cantonada de Barcelona no és la primera vegada que sorpren als seus clients amb creacions de brioixeria poc habituals. La seva última creació és un dolç per als fans dels calçots.

En detall: El croissant de calçots va néixer ja fa dos anys i aquesta és la segona vegada que arriba a aquesta pastisseria, situada al carrer Dos de Maig, al barri de Sant Martí.  

  • Es tracta d'un croissant casolà fet amb mantega de color carbó i porta un calçot a la brasa al damunt. Està ben farcit de salsa romesco i calçots al forn triturats.
  • El seu preu és de 3,70 euros i estarà disponible mentre duri la temporada de calçots. 
  • Alguns dels clients asseguren que ja han tastat el croissant emportant-se una grata sorpresa: "Jo l'he provat i està brutal", "Enhorabona per l'atreviment!", "A favor de les mescles més esbojarrades, m'encantaria que n'existís un de xocolata i xoriço". 
  • Uns altres, però, es mostren hostils amb la creació de la pastisseria: "Feia falta?", "No, gràcies", "Una mica estrany, però ho provaria", comenten alguns internautes a les xarxes. 

També, al forn hi fan croissants especials de tota mena, tant dolços com salats. De mel i mató, de castanyes, pistatxo, entre molts altres també típics de 'carrotcake', tiramisú o 'cheescake'.