Barcelona i Àrea
Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona
Foto: Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona
Agressió

Ja són cinc les denúncies contra l'agressor del metro de Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona
Foto: Imatge de l'agressió al Metro de Barcelona

Ja hi ha cinc denúncies presentades contra l'home que va agredir una desena de persones a l'estació de metro de Camp de l'Arpa de Barcelona.

Per què és important? El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per l'agressor de dones del Metro de Barcelona.

Què en sabem? Segons avança Rac1, cinc dones han presentat una denúncia contra l'home després de reconèixer-lo per les imatges que es van difondre de l'agressió que va tenir lloc el 9 de febrer a l'L5.

  • Una denunciant és la noia que va patir l'agressió el mateix dia i ho va denunciar l'endemà, però les altres dues ho han denunciat més tard. La resta de denúncies són per agressions similars en altres dates.
  • Concretament, els fets haurien tingut lloc a l'octubre i al desembre al barri de Sants.
  • Les víctimes ho han denunciat ara perquè han reconegut l'agressor a les imatges difoses.

En detall: L'home detingut, de 30 anys, té cinc antecedents per altres delictes, com robatoris i furts. Després del brutal atac al Metro no va quedar detingut. Més tard, quan les imatges van ser públiques, els Mossos d'Esquadra el van detenir per lesions i tracte degradant per raó de sexe. 

  • Els Mossos d'Esquadra han demanat a la resta de víctimes que també presentin denúncia a qualsevol comissaria.

Previsions: L'agressor es troba a presó provisional, comunicada i sense fiança i els Mossos mantenen oberta la investigació pels delictes de lesions i tracte degradant.

Què diuen? El comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha  titllat els fets d’una “atrocitat".

  • Insisteix en el fet que hi ha delicte d’odi i afirma que és “bo i necessari” que les víctimes presentin denúncia, i ha garantit el suport i l’acompanyament a les agredides.