Barcelona i Àrea
Les postres de Lluc Crusellas a l'hotel Mandarín Oriental
Foto: Les postres de Lluc Crusellas a l'hotel Mandarín Oriental | Hotel Mandarín Oriental
Gastronomia

El millor xocolater del món arriba a Barcelona: berenars per 9 euros a un hotel de luxe

Temps de lectura: 2 minuts
Les postres de Lluc Crusellas a l'hotel Mandarín Oriental
Foto: Les postres de Lluc Crusellas a l'hotel Mandarín Oriental | Hotel Mandarín Oriental

L'osonenc Lluc Crusellas es va convertir el 2022 en el millor xocolater del món, després de guanyar el concurs internacional World Chocolate Masters que es va concursar durant tres dies a París.

Per què és important? Ara ha arribat a Barcelona l'oportunitat única de tastar algunes de les propostes del millor mestre xocolater del món per un preu assequible i a un hotel emblemàtic de la ciutat.

En detall: El pastisser arriba al restaurant Blanc de l’hotel Mandarin Oriental amb una carta de cinc postres que es podran degustar fins al 26 d’abril.

  • Es tracta d'una proposta única que es podrà degustar cada dia de 15:00 a 19:00.
  • Els pastissos que proposa el mestre xocolater tenen un preu de 9 euros.
  • A la proposta dissenyada per l'ocasió, els comensals podran triar entre:
    • Tatin de poma caramel·litzada, caramel amb galeta speculoos i xantillí.
    • Sacher amb textures de cacau i amb compota d’albercoc.
    • Ferrero Bombó de mousse de xocolata amb llet i interior
      semilíquid d’avellana.
    • Xocosú de cruixent de cacau, amb mascarpone i cafè.
    • Mandarin, una proposta de xocolata negra, avellana i galeta de mantega.

Previsions. Segons explica Time Out, Crusellas és el primer d'una sèrie de quatre asos de la pastisseria que ompliran les tardes del Mandarín Oriental.

  • Entre les pròximes estrelles pastisseres hi haurà un famós mestre del dolç "que no ha tingut mai vitrina pròpia" i també un campió d'Espanya de pastisseria.

Context. Lluc Cruselles va guanyar el prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters després de concursar durant tres dies a París.

  • L'osonenc va participar conjuntament amb 17 països més després de superar 6 proves des de dissabte passat i amb les valoracions de 18 membres de jurat.
  • Només els deu millors van passar a l'última ronda i entre ells hi havia Lluc Crusellas, que finalment ha estat el guanyador.
  • Els aspirants van haver de superar dues proves per dia amb l'elaboració d'una escultura gran i una petita, un bombó, postres, un snack i un petit four.
  • Entre les peces que ha desenvolupat el guanyador destaca un elefant de 3 metres d'alt amb uns 200 kg de xocolata.