Cultura i Pantalles
El youtuber AuronpPay
Foto: El youtuber AuronpPay | AuronPlay
Polèmica

AuronPlay es defensa: "No soc cap monstre, vaig vomitar en llegir les acusacions"

Temps de lectura: 2 minuts
El youtuber AuronpPay
Foto: El youtuber AuronpPay | AuronPlay

El youtuber català AuronPlay  ha publicat un vídeo en les últimes hores on es defensa de les acusacions que rebut aquestes setmanes per uns tuits que hauria escrit el 2013 on se l'acusava d'assetjar la mare de Yeremi Vargas, el petit desaparegut a Gran Canaria el 2007.

D'on venim? L'acusació que ha motivat al creador de continguts la publicació d'aquest vídeo és aquella que fa referència al suposat grooming (assetjament i abús sexual a Internet) que va exercir amb una menor d'edat.

Què diu? En el vídeo que ja acumula més de 4 milions de visualitzacions, l'influencer afirma:

  • "El primer que vaig fer quan vaig llegir les acusacions va ser vomitar al lavabo. No donava crèdit al que estava llegint. En aquell moment no només era la persona més odiada d'Internet, també era un puto degenerat".
  • "Nego rotundament haver parlat amb aquesta persona sabent que era menor d'edat. Ho diré fins que em mori".
  • "S'ha vist que la captura de pantalla on apareix l'any de naixement és de maig de 2013. Quan suposadament vaig tenir contacte amb ella van ser mesos després i el seu perfil havia canviat. No posava el naixement i tenia un perfil completament diferent. 

A més: AuronPlay també explica que ha condemnat els insults que ha rebut aquesta usuària de Twitter que ha proferit les acusacions contra ell. No consta, de moment, cap denúncia contra ell. 

En detall: El creador de continguts a YouTube de Badalona ha justificat el seu vídeo per la pluja d'atacs contra ell i Biyín.

  • "Suposo que heu comprovat que ens hem menjat un atac increïble. És surrealista, no sé com descriure-ho. Jo em considero una persona que no creu en les conspiracions, però això ha estat un atac en tota regla. Són atacs perfectament coordinats per acabar amb la meva carrera", entén el jove.
  • AuronPlay s'ha mostrat avergonyit per vídeos que ha fet en aquests 11 anys, on ha comès "molts errors" i ha dit coses "que no hauria d'haver dit" i pels que, diu, s'ha disculpat en nombroses ocasions.

Per acabar: Amb un to molt seriós, allunyat del registre que acostuma a fer servir en els seus vídeos, l'streamer ha subratllat que "potser m'ho han tret tot, però no poden treure'm aquesta càmera, el micròfon i la veritat".

Etiquetes: Youtube Influencers