Cultura i Pantalles
Cinema
Foto: Cinema | Pexels
Cinema

Les estrenes de cinema per aquest cap de setmana que no et pots perdre

Temps de lectura: 4 minuts
Cinema
Foto: Cinema | Pexels

T'expliquem quines són les estrenes d'aquest cap de setmana als cinemes catalans perquè no et perdis cap novetat.

A la pràctica: Si vols anar a veure algunes d'aquestes pel·lícules a Barcelona d'una manera més econòmica, també pots assistir a les sales de cinema el dia de l'espectador.

  • Sempre que no sigui festiu o vigília de festiu, el dia de l'espectador és els dimecres als cinemes del Grup Balañà i als Cinesa; els dimecres i dilluns als Renoir; dimecres als cinemes Girona i diumenges i dilluns als Verdi.

A més: La cadena Cinesa revoluciona el mercat del cinema espanyol i llançarà una tarifa de 15,90 euros mensuals per veure totes les pel·lícules que es vulgui de forma il·limitada.

A continuació, et detallem les estrenes d'aquest cap de setmana.

ASEDIO (Miguel Ángel Vivas)

Sinopsi: Dani és un agent antiavalots i es troba a escasses setmanes de ser desnonat. Tot canvia quan en ple desallotjament, es creua al camí de la Dani una considerable suma de diners que podria saldar el seu deute bancari. Tanmateix, els diners pertanyen a la màfia que explota immigrants sense recursos.

EL CAZADOR DE RECOMPENSAS (Walter Hill)

Sinopsi: Ambientada a Texas, el 1892, el soldat Elijah Jones sembla haver segrestat i retingut a Mèxic a Rachel Price, una elegant dona de bona família. El seu espòs contracta el llegendari caça-recompenses Max Borland per portar-la de tornada a Texas.

  • Alhora, el perillós pistoler Joe Cribbens surt de presó buscant revenja contra els qui el van tnacar entre reixes, un dels quals va ser Max.

THE LOST KING (Stephen Frears)

Sinopsi: Explica la vida de la historiadora Philippa Langley, qui organitza la recerca amb què es descobreixen les restes del rei Ricard III sota d'un aparcament a Leicester el 2012.

  • És el relat de la història d'una dona que es va negar a ser ignorada i que es va enfrontar als historiadors del país, obligant-los a reflexionar sobre un dels reis més controvertits de la història d'Anglaterra.

LAS BUENAS COMPAÑÍAS (Philippa Langley)

Sinopsi: Ambientada a l'estiu de 1976, narra la història de la Bea una jove de 16 anys que es troba immersa en els moviments de canvis que s'estan començant a donar al país, a més dona suport a la causa feminista i a l'aprovació del dret a l'avortament.

  • Però no només el món de fora està canviant, també alguna cosa està passant a l'interior de la Bea, que començarà una amistat molt especial amb la Miren, una noia una mica més gran que ella i de bon estatus social.

MI CRIMEN (François Ozon)

Sinopsi: La Madeleine és una actriu que viu a París dels anys 30. Per la seva desgràcia, és acusada d'assassinar un famós productor. Amb l'ajuda de la seva millor amiga Pauline resulta absolta per assassinat en legítima defensa. Sembla que una nova vida d'èxit i fama l'espera, però el que de veritat va succeir està a punt de sortir a la llum.

LA GRAN JUVENTUD (Valeria Bruni Tedeschi)

Sinopsi: El seu argument segueix un grup de joves que acaben de ser admesos a la prestigiosa escola d'actuació del director teatral Patrice Chéreau, un dels màxims exponents de la cultura francesa del segle XX.

UNZUÉ. EL ÚLTIMO EQUIPO DE JUANCAR (Xavier Torres, Santi Padró y Jesús Muñoz)

Sinopsi: Se centra en la figura de Juan Carlos Unzué durant dos anys i mig, des que el juny de 2020 l'exporter i exentrenador del Barça va fer públic el seu diagnòstic d'ELA. Unzué es va proposar dues coses: d'una banda, visibilitzar la malaltia i per una altra muntar un gran esdeveniment per recaptar la quantitat de diners més gran per dedicar-los a la investigació.

LA MALA FAMILIA (Nacho A.Villar)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SXPdE_TSAVo[/youtube]

Sinopsi: Tal com la vida avança, els amics de l'adolescència i de la infantesa es van allunyant a poc a poc, sense que ningú posi impediments. Això és el que els ha passat als protagonistes del documental que decideixen reunir-se després de molt temps. Tanmateix, no tot seran rialles, hauran de solucionar un assumpte del seu passat pel qual podrien posar-los tots a la presó.

EL TRÍO EN MI BEMOL (Rita Azevedo Gomes)

Sinopsi: El crític de cinema i director Éric Rohmer només va escriure una obra de teatre anomenada Le Trio en Mi Bémol. A en Jorge li obsessiona aquesta peça teatral i decideix preparar una pel·lícula sobre ella.