Cultura i Pantalles
Cinema
Foto: Cinema | Pexels
Cinema

Les estrenes de cinema per aquest cap de setmana que no et pots perdre

Temps de lectura: 6 minuts
Cinema
Foto: Cinema | Pexels

T'expliquem quines són les estrenes d'aquest cap de setmana als cinemes catalans perquè no et perdis cap novetat.

A la pràctica: Si vols anar a veure algunes d'aquestes pel·lícules a Barcelona d'una manera més econòmica, també pots assistir a les sales de cinema el dia de l'espectador.

  • Sempre que no sigui festiu o vigília de festiu, el dia de l'espectador és els dimecres als cinemes del Grup Balañà i als Cinesa; els dimecres i dilluns als Renoir; dimecres als cinemes Girona i diumenges i dilluns als Verdi.

A més: La cadena Cinesa revoluciona el mercat del cinema espanyol i llançarà una tarifa de 15,90 euros mensuals per veure totes les pel·lícules que es vulgui de forma il·limitada.

A continuació, et detallem les estrenes d'aquest cap de setmana.

LOVE AGAIN (Jim Strouse)

Sinopsi: Una dona acaba de perdre tràgicament a l'amor de la seva vida, el que anava a ser el seu promès. Sense poder arribar a superar la seva pèrdua, comença a enviar missatges de text a l'antic número de telèfon de la seva parella difunta. Resulta que el número ha estat reassignat a un altre home.

JEEPERS CREEPERS: EL RENACER (Timo Vuorensola)

Sinopsi: Els protagonistes d'aquesta pel·lícula, Chase i Laine, es dirigeixen al festival Horror Hound. Allà, Laine comença a experimentar inexplicables premonicions i inquietants visions relacionades amb el passat de la ciutat i, en particular, amb una horrible llegenda local: la de The Creeper.

MARLOWE (Neil Jordan)

Sinopsi: Els mals negocis i la solitud fan efecte en la vida del detectiu privat Philip Marlowe (Liam Neeson). Quan una jove li demana que trobi el seu antic amant, es desencadena entre ells una misteriosa química.

PATTI Y LA FURIA DE POSEIDÓN (David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti)

Sinopsi: Yolcos, una de les ciutats més prosperes de l'antiga Grècia, es veu amenaçada pel déu Posidó. Un petit ratolí i el seu amic el gat intentaran salvar els seus habitants.

BOOK CLUB: AHORA ITALIA (Bill Holderman)

Sinopsi: Vivian (Jane Fonda), Diane (Diane Keaton), Carol (Mary Steenburgen) i Sharon (Candice Bergen) decideixen viure una nova aventura amb el seu club de lectura a Itàlia, el viatge de noies més divertit que mai no hagin viscut.

SLASHER (Alberto Armas Díaz)

Sinopsi: Explica la història d'en Julio, un jove a qui la seva mare li regala el dia que compleix 18 anys, una màscara com la que utilitzava el seu pare (desaparegut fa anys) per cometre assassinats, per la qual cosa haurà d'escollir entre continuar amb el llegat psicòpata de la seva família, o abraçar l'amor de l'Úrsula.

LA QUIETUD DE LA TORMENTA (Alberto Gastesi)

Sinopsi: Les vides de Lara i Daniel es creuen en la visita a un pis en venda, però potser aquesta no sigui la primera vegada que s'hagin trobat. A cavall del passat i el present, La quietud en la tormenta explora la història d'amor de dues persones les vides de les quals, en altres circumstàncies, en altres temps, van poder haver pres altres camins.

LA HIJA ETERNA (Joanna Hogg)

Sinopsi: Una dona de mitjana edat i la seva mare ja anciana tornen a la casa familiar, convertida en un hotel ple de misteris i llegendes, per enfrontar-se als secrets més foscos de la seva família.

EL PARTIDO DEL SIGLO (Aleksey Pimanov)

Sinopsi: Ambientada el novembre de 1945. Mentre els esdeveniments polítics apunten a un nou conflicte entre els antics aliats, el Dinamo de Moscou, que acaba fitxar a l'estrella del Dinamo de Kíev, accepta un insòlit desafiament: viatjar a la Gran Bretanya per mesurar les seves forces amb els millors equips de la Premier League.

CHEVALIER (Stephen Williams)

Sinopsi: Biopic de Chevalier de Saint-Georges, fill d'una esclava africana que va assolir l'èxit en la societat francesa del segle XVIII com a virtuós violinista i compositor, a més de com a campió d'esgrima.

DIALOGANDO CON LA VIDA (Christophe Honoré)

Sinopsi: En Lucas té 17 anys quan el seu amor adolescent es trenca de sobte. Amb l'ajuda del seu germà, que ha marxat a París, i de la seva mare, amb la que ara viu sol, ha de lluitar per aprendre a esperar i estimar de nou.

BLANQUITA (Fernando Guzzoni)

Sinopsi: La Blanca, una resident d'una casa d'acollida de 18 anys, és la testimoni clau en un escàndol que involucra nens, polítics i homes rics que participen en festes sexuals.

EL INCIDENTE ALIENÍGENA DEL PEQUEÑO ALAN (Amalie Næsby Fick)

Sinopsi: Quan els pares de l'Alan se separen, ha de canviar de pis i anar-se'n a viure a una altra localitat. Allà, té moltes ganes de fer noves amistats i això el portarà a fer d'antena per al seu veí, un senyor que està fascinat pels ovnis. 

ÁGUILA I JAGUAR: LOS GUERREROS LEGENDARIOS(Mike R. Ortiz)

Sinopsi: En el present de la pel·lícula Águila y Jaguar: Los Guerreros Legendarios ja ningú no té accés a l'aigua. Per això, dos joves intentaran recuperar aquest element per millorar la vida de tothom. Tanmateix, la seva missió es complicarà.

DE HUMANI CORPORIS FABRICA (Verena Paravel, Lucien Castaing-Taylor)

Sinopsi: Fa cinc segles, el científic Andrés Vesalio va enfrontar-se a les lleis de la seva època per obrir un cos humà per primera vegada. Ara, cinc-cents anys després, el documental De Humani Corporis Fabrica se submergeix en el cos humà per descobrir-ho.

LA ÚLTIMA LIDIA (Tomás Ocaña)

Sinopsi: La pel·lícula documental se centra a recollir un llarg recorregut de veus a favor i en contra dels espectacles de toros, un debat sempre obert en la societat espanyola. Escriptors com Rosa Montero comparteixen les seves reflexions sobre el tema.