Cultura i Pantalles
Assistents al Primavera Sound
Foto: Assistents al Primavera Sound | Europa Press
Concerts

Caos al Primavera Sound de Madrid: Quilòmetres de cua i hores d'espera

Temps de lectura: 2 minuts
Assistents al Primavera Sound
Foto: Assistents al Primavera Sound | Europa Press

El festival de música Primavera Sound ha celebrat la seva primera i segurament última edició a Madrid després que la mala organització hagi deixat un gust agredolç als assistents.

Per què és important? Després de les crítiques rebudes per les retencions, llargues cues i hores d'espera, i el mal temps, l'organització es planteja traslladar la pròxima edició a una altra localitat.

Què en sabem? El dia 8 de juny s'havia de celebrar la jornada inaugural del festival, però la borrasca Oscar va deixar la Ciutat del Rock, on s'havia de celebrar l'esdeveniment, plena d'aigua i terra enfangada.

  • Va resultar impossible obrir les portes als milers d'assistents que esperaven amb ànsies veure els seus artistes preferits.
  • Diverses grues van treballar tot un dia per garantir que el següent es poguessin obrir les portes. I així va ser.

Tot i això, es va generar el caos. Milers de persones van quedar atrapats als seus cotxes en embussos impossibles per arribar fins a la zona on se celebraven els concerts.

  • A més, el pàrquing habilitat va quedar reduït a la meitat a causa de les pluges.
  • El sistema d'autobusos llançadora, que pretenia garantir l'arribada i sortida de tothom, tampoc no va funcionar degudament. Es van formar llargues cues i hores d'espera.

@elberkkk Locura total al salir del Primavera Sound de Madrid. gente sin manera de volver a casa, gente colandose, taxis de 100 euros... ESTAFA TOTAL #primaverasound #PRINAVERASOUNDMADRID #drama #caos ♬ WII SHOP TRAP - Flixterr

Context: Era la primera vegada que el Primavera Sound es feia a Madrid, després de 20 anys d'èxit a Barcelona.

  • Entre els artistes que van poder actuar hi va haver Calvin Harris, Rosalía, els Måneskin i Bad Gyal.
  • L'organització dins el recinte del festival i els concerts com a tal, van funcionar adequadament, amb guinguetes que oferien menjar, els serveis de neteja actius per procurar el bon manteniment de l'espai, entre d'altres. 

@miguiqueije De vergüenza, lleno de colas kilométricas. No había como salir de allí más que estar horas y horas esperando. Estábamos todos agotados sin saber cuánto nos quedaba. #PrimaveraSound2023 #Madrid #fyp #parati ♬ sonido original - Queijetok