Cultura i Pantalles
Cartell de Harry Potter
Foto: Cartell de Harry Potter | Warner Bros
Cultura

L'univers de Harry Potter arriba a Barcelona amb la seva exposició itinerant

Temps de lectura: 2 minuts
Cartell de Harry Potter
Foto: Cartell de Harry Potter | Warner Bros

L'exposició més màgica arriba a Barcelona amb els millors encanteris i les escombres voladores més ràpides. I és que l'exposició itinerant de Harry Potter es podrà gaudir a la ciutat a la pròxima tardor.

Per què és important? Harry Potter és una de les sagues de novel·les més exitoses del món i, anys després de la publicació de l'últim dels set llibres, i de l'última de les pel·lícules, la seva història continua marcant generacions. La capacitat de l'univers màgic de captivar grans i menuts, i de perdurar en el temps és un dels punts més destacats del seu èxit.

Què en sabem? Harry Potter: The Exhibition és la més completa de l'univers màgic creat per J.K.Rowling i ha rebut ja més d'1,2 milions de visitants.

  • S'hi poden veure des d'alguns dels sets i elements d'attrezzo més emblemàtics de les pel·lícules, fins als vestits i túniques que llueixen els mítics Dumbledore, McGonagall, Harmione i Bellatrix Lestrange.
  • També s'hi podran practicar les habilitats de vol amb escombra en un partit de Quidditch i descobrir així tots els secrets d'aquest esport tan únic.

En detall: L'exposició mostra mandràgores que encara no han estat trasplantades i serà tasca dels visitants intentar no desmallar-se mentre les replanten. 

  • Amb tot, podran guanyar punts per la seva casa de Hogwarts, sigui Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw o Slytherin.

A més, inclou també personatges, accessoris i escenaris del món de Bèsties fantàstiques. Alguns dels animals i de la tecnologia que els dona vida, són part de l'exposició.

D'on venim? Harry Potter: The Exhibition, va passar per Madrid l'any 2017 i 2018, i venia de voltar pel món parant a Nova York, Chicago, Toronto, Sidney, París, Xangai i Tòquio.

Quan? Les dates concretes en què l'exposició lluirà a Barcelona encara no es coneixen, ni tampoc l'afortunat espai que l'acollirà.

  • Mentre no hi hagi més detalls, s'ha habilitat una llista d'espera per tal que els fans puguin subscriure's a les noves informacions i ser els primers a conèixer les novetats sobre l'exposició.