Cultura i Pantalles
Foto: Rivers versus La Rivers | La Velada del Año 3
La Velada

Ibai rectifica sobre el polèmic combat de les Riverss: "No hauria de donar la meva opinió"

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: Rivers versus La Rivers | La Velada del Año 3

'La Velada del Año 3' va ser un èxit impressionant, però no sense polèmica. En aquesta ocasió, el combat entre les Riverss està sent el principal motiu de debat i hate a les xarxes socials. Ibai, l'organitzador, va piular al respecte i ara s'ha retractat de les seves paraules.

Per què és important? El combat més comentat va ser entre Marina Riverss, Tiktoker espanyola, i la influencer mexicana, Samy Rivers. Després d'una batalla renyida, l'espanyola va ser declarada guanyadora, una victòria que de seguida va encendre la indignació a les xarxes socials. Els seguidors de la llatinoamericana ho titllen d'un robatori.

Què en sabem? Ibai ha publicat aquest dilluns al migdia un tuit en què diu que "Marina simplement va lluitar, li van dir que havia guanyat i ja. No li doneu més voltes" i afegia "No se us en pot anar l'olla d'aquesta manera".

  • Pocs minuts després obria fil a twitter per dir que "molts teniu raó. No hauria de donar la meva opinió sobre qui crec que guanya o no sent l'organitzador. Error per part meva i lliçó apresa per a la següent. No ho vaig pensar en el moment".
  • També ha deixat oberta la porta a un nou combat de cara al pròxim any: "Gaudeix de la teva victòria @_riverss_. Si alguna mexicana vol, fem revenja l'any vinent".
  • Finalment, ha tancat el tema amb una piulada en què ha dit que "hem de tenir una mica més de calma a l'hora de posar segons quins tuits".

En detall: El combat entre Rivers va ser dels més ben valorats per l'espectacular batalla de cops que van protagonitzar i la gran preparació que hi havia rere cada ganxo.

  • Marina Riverss es va proclamar guanyadora per dos vots contra un dels jutges.
  • Arrel de tants missatges d'odi que ha rebut, la tiktoker ha fet un tuit amb un missatge dur: "He decidit que no em fotreu el meu esforç", ha dit, i ha afegit que "no tinc la culpa que no guanyés la teva amiga, supereu-ho, ja ha passat".