Cultura i Pantalles
Zendaya i Angus Cloud
Foto: Zendaya i Angus Cloud
Sèries

L'emotiu missatge de Zendaya per la mort d'Angus Cloud: "Era el millor"

Temps de lectura: 2 minuts
Zendaya i Angus Cloud
Foto: Zendaya i Angus Cloud

L'actriu i protagonista de la sèrie 'Euphoria', Zendaya, ha compartit un emotiu missatge després de conèixer la mort del seu company Angus Cloud

Què en sabem? Aquest dilluns a la matinada, la família de l'actor Angus Cloud comunicava la mort del jove actor, de només 25 anys, per causes que no han desvetllat. 

  • El jove havia saltat a la fama després de formar part del càsting de l'exitosa sèrie d'HBO 'Euphoria' on interpretava Fezco O’Neill, un traficant de drogues que es preocupava pels seus amics i familiars. 

Què diu? Poques hores després de conèixer la notícia, l'estrella principal de la sèrie, l'actriu Zendaya, ha volgut dedicar unes paraules de record al seu company de repartiment desaparegut.

  • En una publicació a Instagram, Zendaya ha compartit una fotografia d'Angus Cloud amb un emotiu text que ha commogut a tots els seguidors de la sèrie. 
  • "Les paraules no són suficients per descriure la bellesa infinita que és Angus. Estic molt agraïda d'haver tingut l'oportunitat de conèixer-lo en aquesta vida, d'anomenar-lo germà, de veure els seus càlids ulls amables i el seu somriure brillant, o escoltar el seu contagiós riure (estic somrient només de pensar-hi)", comença escrivint la jove actriu.
  • "Sé que la gent fa servir aquesta expressió sovint quan parla de la gent que estimen: podia il·luminar qualsevol habitació a la qual entrés. Era el millor en això". 
  • "M'agradaria recordar-lo així. Per tota la llum, l'amor i l'alegria sense límits que sempre va aconseguir donar-nos. T'estimaré cada moment", reconeix Zendaya. 
  • "El meu cor està amb la seva mare i la seva família en aquest moment" diu l'actriu, que acaba fent una petició als fans: "Si us plau, sigueu amables i pacients, ja que el dolor és diferent per a tothom". 

Context: Tot i que encara no hi ha cap mena d'informació sobre la seva mort, el jove actor havia fet públic anteriorment els seus problemes amb la salut mental, agreujats per la mort del seu pare tan sols fa una setmana.