Eleccions municipals 2023
Paeria de Cervera
Foto: Paeria de Cervera | Viquipèdia
Eleccions municipals

Candidats a les eleccions municipals 2023 a Cervera

Temps de lectura: 2 minuts
Paeria de Cervera
Foto: Paeria de Cervera | Viquipèdia

El pròxim diumenge 28 de maig se celebren les eleccions municipals a tots els pobles i ciutats de Catalunya. A la ciutat del Segarra, els partits ja han confirmat les seves candidatures i els noms dels caps de llista que optaran a l'alcaldia de l'ajuntament. Quins són els candidats a les eleccions municipals 2023 a Cervera?

Llista de candidats a les eleccions municipals 2023 Cervera

Candidat a les eleccions municipals per ERC: Joan Santacana

L'actual alcalde de Cervera, Joan Santacana, serà de nou el candidat a l'alcaldia del municipi. Santacana va aconseguir l'alcaldia després de presentar una moció de censura l'any 2021 i va treure el lloc a Junts i PSC. L'objectiu dels republicans és aconseguir una majoria més àmplia per governar amb comoditat. 

En detall: ERC va aconseguir 4 regidors en les últimes eleccions municipals del 2019. 

Candidat a les eleccions municipals per Junts: Ramon Augé

Després de la moció presentada per ERC i perdre el càrrec d'alcalde, Ramon Augé es torna a presentar com a cap de llista de Junts per recuperar l'alcaldia. La formació vol tornar a liderar l'Ajuntament de Cervera. 

En detall: Els postconvergents van ser la segona força més votada en els comicis del 2019 i van obtenir 3 representants dins del consistori. 

Candidat a les eleccions municipals per Solucions i Futur: Joan Prat

El grup municipal Solucions i Futur torna a repetir candidat: Joan Prat. La formació ha estat clau en els canvis de govern del municipi.

En detall: Solucions i Futur va ser la tercera força més votada en les eleccions del 2019 aconseguint 2 regidors. 

Candidat a les eleccions municipals pel PSC: Jan Pomés

Els socialistes aposten per un nou candidat, Jan Pomés, que té 21 anys. El PSC té la missió de ser un partit clau en la formació del futur executiu. En els dos primers anys de l'última legislatura van entrar a governar amb Junts. 

En detall: El PSC va obtenir 2 regidors en els últims comicis celebrats a Cervera.