En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Temps inestable a Catalunya

Vent i pluja

Temps inestable a Catalunya

Temps de lectura: 1 minut

El temps serà inestable arreu del territori català. Les temperatures es mantenen baixes i continuen arribant alguns núvols que poden deixar precipitacions al litoral. 

Protecció Civil manté les alertes per neu, acumulació de pluja i fort onatge. 

20:25

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l'alerta del pla Procicat per fort onatge, que ara queda en prealerta. La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya indica que aquest dimecres les onades encara poden superar els 2,5 metres d'alçada a tota la costa. A partir de la matinada l'afectació es restringeix a l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. 

19:36

La tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta del grup municipal del PSC al consistori, Laia Bonet, ha considerat un error "gravíssim" la decisió de l'alcaldessa, Ada Colau, de trencar les relacions de Barcelona amb Israel. Davant d'aquesta situació, Bonet ha anunciat que el PSC portarà al pròxim ple una iniciativa per "restablir" les relacions entre Barcelona i Tel-Aviv i per "reforçar, i no debilitar, el paper de Barcelona al món".

19:00

El Consell Comarcal del Ripollès preveu reprendre aquest dijous el servei de transport escolar després que s'hagi donat per finalitzat l'episodi de nevades que ha afectat la comarca. Aquest dimarts es va haver d'avançar el retorn a casa dels escolars per les precipitacions i el servei s'ha suspès aquest dimecres. La nevada ha deixat gruixos de fins a 35 centímetres de neu acumulada en punts de Molló (1.405 metres), el municipi més afectat. 

17:50

El Ministeri de Cultura acata la sentència del Tribunal Suprem sobre l'exclusió de les curses de braus al bo cultural per a joves i inclourà aquesta activitat de forma "immediata", això és, quan el BOE publiqui la resolució de l'alt tribunal. Així ho ha confirmat aquest dimecres el ministre Miquel Iceta des de Guadalajara. El socialista ha remarcat que la seva aplicació serà "immediata"

17:04

La policia espanyola deté quatre militants de l'organització juvenil Arran a Ponent. Segons ha informat la mateixa organització a través de les xarxes socials, primer han estat dos els detinguts i a la tarda dos més en el que han qualificat d'una operació repressiva. Es tracta de veïns de l'Urgell i el Pla que han estat traslladats a la comissaria de la policia a Lleida. 

15:53

Crim masclista. L'Ajuntament de Barcelona ha condemnat el feminicidi d'una dona al districte de Sant Martí per violència masclista.

El consistori convoca un minut de silenci per demà dijous a les 12:00 a la plaça Sant Jaume.

15:17

Pandèmia. L'Hospital Clínic de Barcelona dissol el seu comitè de crisi de la Covid-19. 

14:07

Desaparegut. Els Bombers, els Mossos i la policia local busquen un home desaparegut des de dilluns entre Vinyols i els Arcs i Cabrils (Baix Camp). 

En el dispositiu hi treballa un helicòpter, el grup caní de recerca, patrulles policials i drons. 

13:15

Temps. Durant aquesta tarda pot ploure a les comarques del nord-est de Catalunya. 

12:06

Terratrèmol. Més de 11.000 morts pels terratrèmols a Turquia i Síria.

Els equips de rescat continuen buscant supervivents entre les runes dels edificis enderrocats 

11:27

Temporal. Barcelona desactiva el Pla Bàsic d'Emergència Municipal per ventades en fase d'alerta.

Els Bombers han efectuat un total de 48 serveis relacionats amb aquest episodi.

09:10

Fi de la mascareta. El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest dimecres al matí la fi de la mascareta al transport públic. El Consell de Ministres va aprovar la mesura aquest dimarts.

Tot i la desaparició de l'obligatorietat al transport públic, la mascareta continuarà sent obligatòria als centres i serveis sanitaris i a les farmàcies. 

08:35

Temps. El temps serà inestable arreu del territori català. Les temperatures es mantenen baixes i continuen arribant alguns núvols que poden deixar precipitacions al litoral. 

Protecció Civil manté les alertes per neu, acumulació de pluja i fort onatge. 

08:12

Sisme. El nombre de víctimes pel terratrèmol a Turquia i Síria ha superat les 8.700. 

El president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, ha declarat l'estat d'emergència al país per tal que les operacions de recerca i rescat es desenvolupin amb la màxima celeritat.