En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat

Tarragona

Segueix tota l'actualitat

Temps de lectura: 1 minut

20:10

Política. El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ironitza sobre les informacions que apunten que el seu partit va intentar negociar amb ERC: "No descarteu que demà diguin que li he ofert el ministeri de l'Interior". 

19:15

El Tribunal Europeu de Drets Humans ha avalat aquest dimarts prohibir el sacrifici d'animals amb el ritual halal i el kosher. Diverses associacions jueves i musulmanes van impugnar la prohibició de les autoritats flamenques davant del Tribunal Constitucional de Bèlgica com a reivindicació de la llibertat de culte. Com a resposta a la consulta feta per Bèlgica, el TEDH estima ara que prohibir el sacrifici halal i kosher no vulnera un dret humà com és el de la llibertat religiosa.

18:20

Barcelona. La Comissió de Drets Socials de Barcelona ha acordat que el govern municipal, en el marc del Consorci Sanitari de Barcelona, ​​demani a la Generalitat que tots els CAP de la ciutat tinguin un pediatre.

17:15

Govern. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, demana per carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, una rebaixa del preu del gasoil agrícola i modificar la llei de cadena alimentària. 

16:25

El sindicat de Mossos, SAP-FEPOL, ha emès un comunicat on denuncia que amb el nou sistema de Guàrdies No Presencials (GNP), no s'activen els recursos necessaris per garantir la seguretat dels agents, sinó els mínims possibles per no pagar hores extraordinàries.

15:45

Eleccions europees. Els comuns han proposat a Jaume Asens que sigui candidat a les eleccions europees del pròxim mes de juny.

  • Les coordinadores nacionals de la formació, Ada Colau, Jéssica Albiach i Candela López, aquest dilluns van oferir a Asens la possibilitat de representar els comuns al Parlament Europeu. L'exlíder d'Unides Podem ha demanat uns dies per pensar-se la resposta. 
15:00

Salut. El Govern comença les proves en 13 punts del territori per al repartiment de productes menstruals gratuïts i reutilitzables a farmàcies. Es preveu que durant les setmanes vinents es puguin recollir productes com la copa menstrual, unes calces o unes compreses de tela en el 90% d'aquests establiments.

14:30

Successos. La Guàrdia Civil i la Policia Nacional, en una operació conjunta, han desarticulat a Barcelona una xarxa de proxenetes que explotava sexualment dones en habitatges.

14:00

Cadis. Els grups del PSC, ERC, Junts, Comuns i la CUP s'han negat a fer un minut de silenci al Parlament en homenatge als dos guàrdies civils assassinats a Barbate, un dels quals era català.

13:35

Congrés. El PP desmenteix ERC i nega cap mena de negociació amb els republicans. 

  • Des de Gènova assenyalen que el diputat popular Carlos Floriano només es va limitar a comentar a la diputada d'ERC Teresa Jordà "de manera informal i col·loquial que havien de deixar governar la llista més votada". 
12:55

Internacional. Rússia declara en crida i cerca a Kaja Kallas, la primera ministra d'Estònia. 

12:00

Actualització. Una vintena de tractors bloquegen l'entrada de Mercabarna per l'accés d'El Prat.

11:25

Congrés. El PP també va explorar la via d'ERC per la investidura de Feijóo. 

  • Així ho ha revelat la secretaria general d'ERC, Marta Rovira, en una entrevista a SER Catalunya. La republicana assegura que els contactes es van produir durant el mes d'agost, després de les eleccions del 23-J, i que Esquerra va declinar seure a una taula per negociar.
10:40

Temporal. Una dona ferida lleu a Mollerussa per l'impacte d'un fanal pel temporal de vent. S'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers i una ambulància, que van evacuar l'afectada, de 40 anys, al CAP.

10:00

Successos. Detingut un home de 22 anys per una presumpta agressió homòfoba al districte barceloní de Sant Martí.

09:35

Protestes. Noves mobilitzacions del sector agrícola concentrades en el Port de Tarragona i Mercabarna. 

09:00

Temps. Dia amb el cel assolellat i alguns núvols alts. Les temperatures baixaran lleugerament.