En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat del dia

Barcelona

Segueix tota l'actualitat del dia

Temps de lectura: 1 minut

19:05

Catalunya. La comissió política per al traspàs de Rodalies es constituirà dilluns a Barcelona en una reunió entre la consellera de Territori, Ester Capella, i el ministre de Transports, Óscar Puente.

  • La comissió s’encarregarà de fer el seguiment polític i governamental del desplegament de l’acord del traspàs. 
18:00

Internacional. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reaccionat a través de les xarxes a la mort de l'opositor rus, Aleksei Navalni. "Els meus condols a la seva família i amics i tots els que a Rússia defensen els valors democràtics i paguen per això el més alt dels preus", conclou el missatge del president espanyol.

17:30

Política. Puigdemont i Comín demanen a Reynders que investigui el cas de Pablo Hasél. 

17:00

El ministre de Transport i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, ha demanat aprovar la Llei d'Amnistia per "estalviar feina a la justícia" i evitar procediments judicials que desemboquin en un indult. Puente ha assenyalat que "no té sentit" fer un procés judicial per acabar indultant, per la qual cosa ha dit textualment que la llei és la solució més necessària i útil.

16:00

Mobilitat. El tram de la carretera B-40 que connecta Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) amb Viladecavalls (Vallès Occidental) ja està operatiu. Aquest divendres al migdia començaran a circular els primers vehicles per la via.

15:30

Internacional. Europa culpa Rússia i al seu president, Vladímir Putin, de ser responsables de la mort de l'opositor rus Aleksei Navalni. La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, s'ha mostrat "profundament consternada i entristida" per la notícia de la mort de Navalni.

  • En un missatge que ha compartit a les xarxes socials, la política alemanya ha culpat Putin i al Kremlin de la mort de l'opositor rus: "Putin no tem res més que la dissidència del seu propi poble".
15:00

Alerta: Els Mossos denuncien nous mètodes d'estafa a través del telèfon mòbil. 

14:05

Habitatge. L’Ajuntament de Badalona demana a la Generalitat que inspeccioni “en profunditat” 440 pisos propers al bloc esfondrat. 

13:20

Política. Ayuso assegura que "els nens espanyols de Catalunya" pateixen "assetjament i odi".

  • “Ara van pels gallecs”, ha dit en un acte electoral a Galícia, però “això és el BNG i el que el PSOE de Sánchez permet que passi a Catalunya”.
12:40

ÚLTIMA HORA. L'opositor rus empresonat Alexéi Navalni ha estat trobat mort a la presó on complia una condemna de 19 anys. Així ho han informat les autoritats penitenciàries sense donar cap més detall de la seva mort.

12:30

Successos. La Policia Nacional ha expulsat al Marroc un home que ha tornat a reincidir després de ser condemnat per agressió sexual a Blanes, però que va sortir beneficiat de la llei del 'només sí és sí' amb una reducció de la pena. 

11:15

Cultura. El musical 'Los Chicos del Coro' s'estrena oficialment aquest dijous al Teatre Tívoli de Barcelona on farà temporada fins el 21 d'abril. Sota la direcció de Juan Luis Iborra i amb text original de Christophe Barratier i Philippe Lopes Curval, la proposta està basada en la coneguda pel·lícula francesa 'Les Choristes'.

10:50

Agressió al metro. Ja hi ha cinc denúncies presentades contra l'home que va agredir una desena de persones a l'estació de metro de Camp de l'Arpa de Barcelona.

10:15

Internacional. Grècia legalitza el matrimoni homosexual. 

09:35

Rodalies. Retards de vint minuts a la línia R3 per una avaria a l'estació de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental).

  • Tècnics d'Adif treballen en la resolució de l'avaria. 
09:00

Temps. Divendres amb el cel tapat i núvols arreu de Catalunya. S'esperen precipitacions febles a primera hora del matí i a la tarda.