En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat

Lleida

Segueix tota l'actualitat

Temps de lectura: 1 minut

20:40

Sequera. El Govern obre la porta que a l'estiu es puguin omplir algunes piscines municipals si es manté l'emergència per sequera. El conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, ha admès en una entrevista a TV3 que treballen en un cens de refugis climàtics que podria incloure les piscines públiques si no hi ha altres espais on protegir-se de la calor.

20:00

Cultura. Una seixantena d’operaris han aixecat aquest dimarts a l’Hospitalet la gran carpa que acollirà a partir del 20 de març la nova versió de l’espectacle ‘Alegría’, el més icònic del Cirque du Soleil.

19:15

Independència. Aquest dimarts, la Mesa del Parlament ha admès a tràmit una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) perquè es declari la independència en ple debat per l'amnistia. 

18:05

Tràfic de drogues. Els Mossos d'Esquadra han detingut quinze persones en el marc del dispositiu contra diverses xarxes per tràfic de drogues que ha desplegat aquest dimarts al matí.

17:30

Sequera. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, culpa els governs anteriors de la situació actual d'emergència per sequera: "Avui estem pagant les decisions del passat i la falta d'inversions". 

17:00

Pressupostos. El Govern no contempla que el Hard Rock sigui un "escull" per aprovar els pressupostos i Patricia Plaja assegura que "no hi ha correlació directa" entre els comptes de la Generalitat i els de Barcelona.

16:46

Badalona. Els Bombers desallotgen un nou edifici contigu a l'esfondrat al carrer Canigó de Badalona. 

  • Els veïns del bloc número 11 han mostrat la seva preocupació després de l'aparició de noves esquerdes. 
16:10

Manresa. SOS Racisme denuncia batudes policials "racistes" a Manresa (Bages) contra joves amb aparença magrebina. 

  • L'associació ha assegurat que des del mes de setembre de 2023 a Manresa s'estan produint i intensificant diferents dispositius policials per "para, identificar i intervenir a joves i menors d'edat d'aparença magrebina" amb l'objectiu de "sobre vigilar aquest col·lectiu". 
15:17

Barcelona. L'Ajuntament de Barcelona multa l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per la manifestació de la Diada de l'11 de setembre de 2023.

  • L'entitat assegura que amb aquesta multa l'alcalde Collboni "pretén coartar el dret a reunió i manifestació de l'independentisme". 
15:00

Agressió sexual. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns un aspirant a Mosso d'Esquadra per una presumpta agressió sexual a una companya de curs, segons han informat a Europa Press. Interior ha obert un expedient al presumpte agressor i l'ha suspès de manera cautelar, per tant, no es podrà reincorporar al curs bàsic de policia.

14:30

Aeroport. Protecció Civil ja ha desactivat l’alerta a l’aeroport de Barcelona per la fuita de material amb radioactiu en el compartiment d’equipatges d’un avió, després de comprovar que la substància no era perillosa. 

14:05

Successos. La policia ha detingut un cura i la seva parella sentimental a Don Benito (Badajoz, Extremadura) per traficar amb Viagra i altres substàncies afrodisíaques. 

  • Segons sembla, moltes persones acudien al domicili del religiós, a la mateixa parròquia on oficiava eucaristia, per comprar les substàncies. 
13:15

Badalona. L'alcalde Xavier García Albiol denuncia que la Generalitat "no vol posar un duro" per inspeccionar els edificis que podrien estar afectats després de l'esfondrament mortal del passat 6 de febrer a Badalona. 

13:01

Risc radioactiu a l'aeroport del Prat: s'han activat els protocols de seguretat química per la fuga de líquid d'un avió a la Terminal 1. 

12:30

La justícia suïssa ha denegat novament la petició del jutge de l'Audiència Nacional, Manuel García-Castellón, que demanava informació per localitzar la secretària general d'ERC, Marta Rovira, principal imputada de Tsunami Democràtic. 

11:59

Amnistia. El Congrés prorroga dues setmanes més el termini per negociar la llei d'amnistia.  

  • PSOE i Junts tindran fins al 7 de març per explorar un acord. 
11:55

Pressupostos Generalitat. El secretari general del PSC, Salvador Illa, assegura que no li costaria votar a favor dels comptes catalans de l'executiu de Pere Aragonès. 

  • El socialista ha confirmat que el seu grup i l'executiu català han intensificat les converses "fluides" en les darreres setmanes. 
11:00

Barcelona. L'alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, aconsegueix tramitar els pressupostos municipals amb el suport d'ERC i Barcelona en Comú. 

10:20

Barcelona. Augmenten els delictes a la capital catalana durant el 2023. La ciutat, més insegura que mai, pateix més furts al carrer, més robatoris i més agressions sexuals. 

09:35

Operació policial. Dispositiu dels Mossos d'Esquadra en marca contra diverses xarxes criminals per tràfic de droga a l'àrea metropolitana de Barcelona. 

09:00

Temps. Baixada lleugera de les temperatures amb cel tapat amb algunes clarianes.