En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat

Panoràmica de Barcelona

Segueix tota l'actualitat

Temps de lectura: 1 minut

20:20

Internacional. El funeral de Navalni tindrà lloc l'1 de març a Moscou, anuncia el seu equip.

19:30

Cinema. La segona part de la superproducció futurista de Denis Villeneuve, ‘Dune: Parte Dos’, arriba aquest divendres als cinemes. El projecte que dona vida cinematogràfica a la novel·la de ciència ficció de Frank Herbert promet noves batalles que la primer part, amb Zendaya i Timothée Chalamet que continuen de protagonistes i als quals s'hi incorpora Austin Butler.

18:45

Barcelona. El Tibidabo obrirà les portes aquest dissabte i comptarà amb una nova atracció de caiguda lliure que s'estrenarà al maig. Amb 52 metres d’alçada i una vista 360° de Barcelona, la proposta serà clau per a aquesta temporada, que estima arribar als 708.000 visitants i retornar a les xifres prepandèmia.

18:05

Temps. Els Bombers de la Generalitat han atès 41 avisos relacionats amb el fort vent fins a les 13 hores d'aquest dimecres. Del total d'actuacions dutes a terme, 37 han sigut a la província de Girona, la majoria a l'Alt Empordà, al Baix Empordà i al Pla de l'Estany.

17:30

Política. El PP revisarà si hi ha contractes de l'Ajuntament de Barcelona amb l'empresa de Koldo García. 

16:00

Successos. Un jutjat de Barcelona i la síndica de greuges investiguen el cas d'un nen amb autisme que va ingressar a l'UCI per una cremada greu que va patir a la mà a una escola de Barcelona. El menor ha necessitat diversos trasplantaments de pell a causa de l'incident. El centre va dir que el nen s'havia cremat amb aigua calenta, però l'hospital ho va posar en dubte.

15:15

Les agressions sexuals es disparen un 44% en dos anys al transport públic a Catalunya. 

  • Per combatre-ho, la Generalitat ha decidit penjar cartells als trens "interpel·lant" directament els agressors. 
14:00

Europa. El Parlament Europeu sanciona Bauzá per assetjament psicològic a un assistent.

  • L'expresident balear i eurodiputat de Ciutadans ha estat advertit davant de tota l'Eurocambra. 
13:15

Concerts. La popular cantant nord-americana Taylor Swift anuncia un nou concert a Espanya. 

  • La nova, el 29 de maig, se suma a la que ja es va anunciar pel 30 de maig a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid. 
12:25

Judici. El judici contra el raper Morad finalment no s'ha celebrat després que la defensa de l'artista hagi arribat a un acord amb la Fiscalia. La defensa ha arribat a un acord amb el qual es rebaixa a dos la petició de set anys de presó per un delicte d'incitació a desordres públics i un altre d'atemptat agreujat amb ús d'instrument perillós.

11:55

Mobilitzacions. Els pagesos han lamentat que la reunió mantinguda dimarts no ha comptat amb la presència del conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, que ha al·legat motius personals. És per això que han anunciat que mantindran els talls fins dijous a l'espera que el govern es comprometi amb mesures concretes.

11:05

Successos. En llibertat els Petazetaz, els influencers detinguts per haver violat i drogat a menors

  • Els dos creadors de contingut han quedat en llibertat aquest dimarts al vespre. 
10:20

Investigació. Segons el diari El Mundo, el govern balear de Francina Armengol hauria ocultat la compra de mascaretes de la trama corrupta de Koldo García. 

09:30

Pressupostos. El govern es reuneix avui de forma extraordinària per aprovar els pressupostos del 2024 i portar-los al Parlament. L'acord tancat d'Esquerra amb el PSC suma 66 diputats. El Govern necessita un tercer partit perquè hi doni suport o s'abstingui per poder aprovar els pressupostos. 

09:00

Temps. Pluges a les comarques del nord-est del país durant tot al matí. Vents forts a diferents punts del territori i temperatures lleugerament més baixes.