En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat

Platja de la Barceloneta

Segueix tota l'actualitat

Temps de lectura: 1 minut

20:10

Protestes. Els pagesos han anunciat que aixecaran els talls a les carreteres aquesta mitjanit després d'haver arribat a un acord amb el Govern.

19:00

Catalunya. A partir de dilluns es podran obtenir gratuïtament productes menstruals reutilitzables a totes les farmàcies de Catalunya. 

18:10

Junts. El secretari general de Junts, Jordi Turull, rep l'alta hospitalària després de patir un infart i estar ingressat durant uns dies.

  • El dirigent de Junts ha compartit un missatge a les seves xarxes socials anunciant que torna a casa després de passar gairebé quatre dies ingressat a l'hospital a causa de patir un infart. 
17:20

Eleccions europees. Jaume Asens torna a la política per presentar-se a les primàries del seu partit per ser candidat a les eleccions europees. 

  • L'exdiputat havia abandonat tots els seus càrrecs fa 10 mesos per centrar-se en la seva vida privada. 
  • Asens va ser clau en la negociació amb Junts per investir Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. 
16:50

Guerra. Putin amenaça amb una guerra nuclear a Occident capaç de "destruir la civilització".

16:35

Barcelona. El Congrés tecnològic del Mobile World Congress supera totes les expectatives i tanca les portes amb més de 101.000 visitants.

15:55

Tribunals. El TSJC ha confirmat la pena de 23 anys de presó per l'home condemnat per asfixiar la seva exdona amb paper de film el 2021 a Manresa. El tribunal referma que ho va fer amb traïdoria i acarnissament. Així, la sala d'apel·lacions del TSJC ha rebutjat el recurs que va presentar la defensa de l'acusat.

15:05

Successos. Agents de la policia han detingut un home després d'estrangular i matar la seva germana a València després d'una discussió. 

  • La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres a l'home de 53 anys i amb nacionalitat espanyola. 
14:15

Política. L’exdiputat al Congrés d’En Comú Podem Jaume Asens ha anunciat aquest dijous en una entrevista a TV3 que es presenta a les primàries del seu espai polític per a liderar la candidatura dels comuns al Parlament Europeu. 

13:40

Cas Koldo. La dona de Pedro Sánchez, Begoña Gómez, es va reunir el 2020 amb el comissionista del Ministeri de Transports i investigat en l'operació batejada com Delorme, Víctor d'Aldama, i el conseller delegat de Globalia, propietària d'Air Europa, per presentar noves oportunitats de negoci i comptar amb el seu suport.

13:37

ÚLTIMA HORA. El Tribunal Suprem ha obert una causa per terrorisme, entre d'altres, contra Carles Puigdemont en el marc del cas Tsunami Democràtic, tal com demanava el jutge García Castellón.

12:35

Investigació policial. La justícia considera que l'exministre de Transports José Luis Ábalos hauria estat un dels intermediaris del cas Koldo, la trama investigada per la compravenda fraudulenta de material sanitari durant la pandèmia. 

12:17

Pagesia. Comença la reunió entre el conseller d'Acció Climàtica, David Mascort i les organitzacions agràries per respondre a les demandes del sector que encadena mobilitzacions històriques des de fa setmanes. El conseller d'Acció Climàtica va suspendre un acte que tenia a Xerta per reunir-se amb els agricultors i ramaders, després de saber-se que decidien mantenir indefinidament diversos talls de carretera.

11:45

Generalitat. El president Pere Aragonès tira pilotes fora sobre el macroprojecte del Hard Rock i afirma que és una decisió dels inversors privats i no del seu executiu. 

  • Assegura que no sap "si s'acabarà fent o no" i apunta que la construcció del macrocomplex turístic no forma parts de les decisions del seu govern: "Depèn dels inversors privats". 
10:55

Economia. La inflació a l'Estat s'ha moderat aquest mes de febrer sis dècimes, fins al 2,8%, segons les dades que ha publicat aquest dijous l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Aquesta evolució s'explica principalment per la baixada dels preus de l'electricitat davant l'increment del febrer de fa un any, i a l'estabilitat dels preus dels aliments i begudes no alcohòliques, que van pujar durant el mateix mes del 2023. 

10:00

Trànsit. Afectacions al trànsit a la ronda de Dalt B20 en sentit Besòs.

09:35

Operació policial. Els Mossos d'Esquadra han desplegat a primera hora d'aquest dijous un dispositiu contra un grup investigat per tràfic de drogues, marihuana principalment.

  • S'estan fent diverses entrades i escorcolls, principalment al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) però també n'hi ha a Sant Adrià de Besòs i Tarragona. 
09:00

Temps. Jornada assolellada amb núvols a partir del migdia i algunes precipitacions al final del dia. La temperatura es manté estable amb les màximes lleugerament més altes.