Fanzone
Ibai Llanos, fent-li preguntes al 'Joker'
Foto: Ibai Llanos, fent-li preguntes al 'Joker' | Twitch
Entreteniment

Qui és el 'Joker', el fitxatge de Champions del Kun per batre Ibai a la Kings League

Ibai Llanos, fent-li preguntes al 'Joker'
Foto: Ibai Llanos, fent-li preguntes al 'Joker' | Twitch

La nova jornada de la Kings League va carregada de sorpreses. Sergio 'Kun' Agüero, president de KuniSports, un dels equips participants en la competició de futbol 7, ha fitxat un jugador "de nivell Champions" i no n'ha revelat la identitat: l'ha presentat emmascarat com un pallasso, l'ha batejat com a 'Joker' i jugarà contra l'equip d'Ibai Llanos, el Porcinos FC.

Per què és important? L'innovador torneig organitzat per l'exfutbolista del Barça Gerard Piqué està revolucionant la indústria del futbol i les noves plataformes, arrossegant més molt bones xifres d'audiència. En la seva primera jornada, va obtenir la mateixa mitjana d'espectadors que La Liga, amb 300.000 persones.

Al detall: Els participants han fet un 'streaming' el vespre d'aquest divendres 13 de gener amb l'assistència en persona de Piqué, Ibai, Gerard Romero i Spursito, i amb altres 'streamers' a distància com el Kun, Perxitaa, TheGrefg i fins i tot l'exporter Iker Casillas, president del seu propi equip. Després d'un compte enrere de més d'una hora, l'argentí ha revelat que ha fitxat un jugador d'altíssim nivell i han connectat amb ell, que ha respost algunes preguntes de 'sí' o 'no' amb el cap i a les fosques.

  • El Joker té una trajectòria digna d'admiració, de primeríssim nivell de l'elit del futbol. 
  • Ha arribat a jugar almenys unes semifinals de Champions League, la màxima competició europea de clubs.
  • A més, ha representat la selecció del seu país en algun dels Mundials de futbol disputats recentment.
  • Dues dades més que poden ajudar a determinar de qui es tracta és que es llatinoamericà i que té menys de 40 anys.
  • Per si no hi hagués prou, ha confirmat que algun cop s'ha enfrontat a Casillas.

Qui pot ser? Des de llavors, les xarxes socials porten hores fent de les seves, especulant amb qui pot ser el 'Joker' i llançant les seves teories (amb alguns disbarats, però d'altres que tenen sentit).

  • Lionel Messi. Circulen diversos tuits que adjunten una fotografia de l'ex 10 culer i campió del món assegut davant una cortina molt similar a la del Joker. Fins i tot Ibai ha fomentat aquesta teoria: "No em fotis".
  • Andrés Iniesta. També s'ha fet viral la imatge del manxec davant d'una cortina també molt semblant, però la dada que el jugador misteriós és llatinoamericà ensorra la teoria.
  • Circulen molts altres noms, com el de Neymar Jr, tot i que no sembla viable ja que el PSG juga partit el mateix vespre.
  • També s'ha parlat de Dani Alves, recentment denunciat per una presumpta agressió sexual a Barcelona; de fet, el Pumas brasiler no l'ha convocat per al partit del diumenge tot dient que és per motius extraesportius.
  • Els argentins Gonzalo Higuaín, Pablo Zabaleta, Fernando Gago, Carlos Tévez, el colombià Radamel Falcao, els uruguaians Diego Forlán o Diego Godín, el brasiler Robinho...
  • Fins i tot, hi ha qui sospita que podria ser el mateix Kun Agüero, ja que reuneix tots els detalls. Això seria tota una sorpresa, ja que per primer cop en la competició jugaria el president d'un club i, en aquest cas, es tractaria de l'exjugador del Barça, que es va retirar de l'elit per problemes de cor.

D'on venim: La setmana passada, un altre jugador misteriós va saltar als terrenys de joc del pavelló barceloní on es juga el torneig. Ho va fer amb una màscara de lluita lliure i Ibai va deixar anar sense voler que es tractava de Nano Mesa, exjugador de 27 anys del Cadis i aquesta temporada sense equip.

Previsions: El nou jugador apareixerà vestit de pallasso i es desemmascarà abans del partit, que començarà a les 19 del diumenge 15 de gener.

A més: Aquesta jornada es podrà utilitzar per primer cop una carta que traurà un o més jugadors per cada equip durant dos minuts de cada partit. La lliga escollirà de forma aleatòria una carta de 6vs6, 5vs5, 4vs4, 3vs3 i 2vs2. Tot per augmentar l'emoció de les primeres parts.

Piqué diu la seva sobre Shakira: Gerard Piqué ha contestat a la 'Session 53' que Shakira li ha dedicat per criticar-lo per la ruptura sentimental. Ho ha fet de forma oberta i irònica, parlant d'un acord amb els rellotges Casio i fins i tot dient que arribarà en un cotxe Twingo a la jornada del diumenge.

Per acabar: Han presentat el jugador com a un pallasso amb motiu del dard de Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional, que va dir de la Kings League que és una mena de "circ".