La Jungla
Twitch

Piqué contesta a Shakira i fa Casio patrocinador de la Kings League

Gerard Piqué ha contestat a la 'Session 53' que Shakira li ha dedicat per criticar-lo per la ruptura sentimental. Ho ha fet de manera tan directa i despreocupada, com Shakira en les seves lletres.

Per què és important? Piqué ha contestat a la seva ex defensant la seva actual parella, Clara Chía, fent al·lusions a la lletra de l'última cançó de Shakira.

Què ha passat? Només començar el Twith de la Kings League el mateix Piqué ha tret el tema de conversa de la cançó de la seva ex. En aquest moment, l'exfutbolista ha anunciat un patrocinador, que ve a ser un dard contra Shakira. 

  • Gerard Piqué: "Casio ens ha donat els rellotges. Hem arribat a un acord amb Casio. Ho portem tots. Aquest rellotge és per a tota la vida. Un Casio és per a tota la vida".
  • Ibai Llanos: Què ha passat? No me n'he assabentat.
  • (Gerard Piqué riu)
  • Ibai Llanos al Kun: Això de la cançó de Shakira va per Piqué?
  • Kun: Jo crec que sí.

En profunditat: Una reacció divertida, i sense rancors, de Piqué que s'ha guanyat els riures i l'aplaudiment de molts seguidors. Com explicava després Piqué, Casio havia volgut patrocinar-los i donar-los rellotges a tots. Una jugada de màrqueting de la marca de rellotges.

D'altra banda: Shakira ha celebrat l'èxit global que ha sigut la seva cançó, que ha recollit milions de visites en poques hores i dies.  "Això va per totes les dones...", diu.

Categoria: La Jungla