La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Primera imatge de Gerard Piqué, després de la polèmica nova cançó de Shakira

Barcelona.
Foto: | Instagram

Des de la matinada del dijous 12 de gener no es parla d'altra cosa que de la nova cançó de Shakira. Un tema on dispara contra el seu ex, Piqué, i la seva nova nòvia de 24 anys, Clara Chía.

Què sabem? Gerard Piqué ara mateix és un dels homes més buscats. I és que tothom vol saber què en pensa de la nova cançó que Shakira ha llençat al mercat amb l'argentí Bizarrap. Una cançó que tot i portar poc més d'un dia publicada ja supera els 63 milions de visualitzacions.

La primera imatge: Ha estat l'exjugador de l'NBA, Zaza Pachulia, qui ha airejat la primera imatge de Gerard Piqué, poques hores després que es publiqués la cançó de Shakira amb Bizarrap. Una fotografia que crida l'atenció per la calma i felicitat de Piqué, lluint una gorra per intentar passar desapercebut en la mesura del possible. L'ex de Shakira, com es pot veure a la imatge que adjuntem a continuació, apareix a l'estadi Chase Center de San Francisco on va anar per veure el partit entre els Warriors i els Suns.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zaza Pachulia (@zazapachulia)

Les reaccions: Els usuaris d'Instagram, molt hàbils, no han tardat a comentar la fotografia fent referència a la nova cançó de Shakira contra ell. Entre els molts missatges que s'acumulen en la publicació es poden llegir comentaris com: "Vigila no et sal-pique", "Clarament t'agraden les coses barates" o "Li has preguntat si li agrada la nova cançó de Shakira?".

Per acabar: En les últimes hores Gerard Piqué, a través del seu compte de Twitter, on acumula més de 20 milions de seguidors, ha publicat un parell de missatges que deixen la porta oberta a una possible interpretació de les seves paraules contra la cantant colombiana i mare dels seus dos fills. Uns missatges, però, on Piqué en cap cas fa referència a Shakira, sinó que parla de la Kings League, la lliga de futbol organitzada per Ibai Llanos i ell.

Categoria: La Jungla