Fanzone
Xavi, a la roda de premsa
Foto: Xavi, a la roda de premsa | EFE/ Marta Pérez
Barça (1-0) Osasuna

Xavi: "No ajuda que es digui que Ansu és una venda i després es demani que faci gols"

Temps de lectura: 2 minuts
Xavi, a la roda de premsa
Foto: Xavi, a la roda de premsa | EFE/ Marta Pérez

Jordi Alba fa embogir el Camp Nou amb un gol que pot valdre una Lliga. El Barça supera un Osasuna que resisteix, però acaba sucumbint a l'èpica de l'equip de Xavi. El tècnic ha valorat la victòria i ha defensat Ansu per totes les crítiques rebudes.

Per què és important? El Barça és més campió gràcies a un gol de Jordi Alba als últims minuts, tot i un combatiu Osasuna i es col·loca a gairebé 90 minuts d'aixecar el títol de la Lliga si el Madrid perd punts contra la Real Societat. Xavi ha defensat Ansu per la pressió que rep per marcar i també ha celebrat la victòria de l'equip.

Què ha dit Xavi? 

  • "D'Alba puc dir que és un passador extraordinari, és un exemple per l'equip, és una situació complicada, de cop i volta deixa de ser titular, però ho està portant amb grandesa, marca diferències. 
  • "Jo crec que Ansu ha estat bé, no l'he vist falta de confiança, he vist que ho ha intentat, crec que ha entrat molt bé al partit. No ajuda que es pressioni a Ansu, que es digui que és una venda i que després vulguin que faci gols". 
  • "Encara no ens sentim campions, crec que hem merescut la victòria, tot i que ells s'han defès molt bé, al final senta millor guanyar a l'èpica". 
  • "Sobre Busquets i el seu futur no hem parlat, entenc qualsevol decisió que prengui". 
  • "Gavi estarà bé pel derbi, era una molèstia, Christensen era per precaució i Rafa és per un cop al genoll, res greu.
  • "Hi ha dies que estàs que t'entra tot i altres no tant. Ells defensen molt bé, crec que hem merescut la victòria".
  • "Hem trobat la posició perfecta per Frenkie, està a un nivell extraordinari, sempre ha dit que es vol quedar al Barça, marca diferències".

 A més: Jagoba Arrasate, entrenador de l'Osasuna, ha dit que tot i no anar-se'n contents pel resultat, creu que han competit contra el líder a la Lliga. "Valoro positivament l'organització defensiva que hem tingut. Hem vist un equip que ha competit, tot i tenir el partit contra el Madrid a la Copa del Rei d'aquest dissabte".

  • També ha valorat Abde, jugador blaugrana cedit a l'equip de Pamplona:" crec que encara té molt de marge, però que ha millorat moltíssim". 

Situació actual: El Barça pot proclamar-se campió de la Lliga a l'estadi de l'Espanyol si el Madrid punxa contra la Real Societat aquesta nit.