Fanzone
El Barça contra el Valladolid
Foto: El Barça contra el Valladolid | EFE/R. GARCIA.
Valladolid(2-0) Barça

Les claus de la primera part: El Barça es desmunta contra el Valladolid

Temps de lectura: 2 minuts
El Barça contra el Valladolid
Foto: El Barça contra el Valladolid | EFE/R. GARCIA.

El Barça va sortir desencaixat del José Zorrilla. El complex de campió els va fatal als de Xavi, perquè no van aconseguir sobreposar-se al gol en pròpia de Christensen ni al penal de Larin abans del descans (2-0).

Per què és important? El Barça,no se sap bé si per donar-li una altra empenta cap a segona a l'Espanyol o per complex de campió de la Lliga, no va saber remuntar el gol en pròpia de Christensen ni el penal en contra. Els de Xavi van ser engolits pel José Zorrilla i per les parades de Masip

Els motius

  • El José Zorrilla encara estava protestant pels arbitratges en contra d'aquesta temporada quan un supersònic Christensen ficaria en pròpia porta el primer gol. La cara del central, tan polit en el joc tota la temporada, ho deia tot.
  • El Barça,no se sap si pel gol de Christensen o pel títol de la lliga, continuava atordit al camp, mentre que els de Pucela vivien cada jugada com si fos l'última.
  • El Barça ni reaccionava, ni es trobava al José Zorrilla. Eric García es carregaria a Gonzalo Plata de penal i Larin faria el segon. 20 minuts i els de Xavi ja havien encaixat 2 punts. Qualsevol diria que era per a fer-li un favor al Valladolid i condemnar a l'Espanyol a segona.
  • I mentrestant, Jordi Masip s'encarregava de fer aturades antològiques per evitar que els de Xavi tinguessin la més mínima oportunitat de creure en la remuntada. 

D'on venim? 

  • El Barça va oblidar-se de la Lliga contra la Real Societat(1-2) i va patir una de les poques derrotes d'aquesta temporada. Ara, res de perdre més punts perquè l'Espanyol baixi a segona, sols val una bona imatge. 
  • El Reial Valladolid es juga la vida enfront del flamant campió de la competició. Els de Pucela no poden permetre's una derrota més si volen continuar a primera. 
  • Xavi revoluciona l'equip al José Zorrilla amb la primera titularitat de Pablo Torre. Una prova de foc perquè aquells jugadors proscrits canviïn el rumb del seu destí al Barça. 

Previsions: Amb aquest resultat el Barça donaria un cop més a l'Espanyol. Els pericos continuen a la vora del descens i el Valladolid respira alleujat si guanya els blaugranes. 

Categoria: Fanzone