Fanzone
L'entrenador del Barça, Xavi Hernández
Foto: L'entrenador del Barça, Xavi Hernández | Irina R. Hipolito / Europa Press
Leo Messi

Xavi sobre Messi: "Li feia molta il·lusió, però les circumstàncies no han ajudat"

Temps de lectura: 2 minuts
L'entrenador del Barça, Xavi Hernández
Foto: L'entrenador del Barça, Xavi Hernández | Irina R. Hipolito / Europa Press

L'entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha parlat aquest dijous sobre la decisió de Leo Messi de marxar als Estats Units. Hernández ha assegurat que li feia molta il·lusió que l'argentí tornés a ser jugador del Barça.

Per què és important? Leo Messi, com molts blaugranes, volia tornar al Barça, però no volia tornar a trobar-se amb la situació que va viure el 2021, i s'ha decantat, finalment, per jugar amb el cuer de la lliga dels Estats Units, l'Inter de Miami.

Què ha dit Xavi? Xavi ha assegurat que l'argentí era "el primer" que volia tronar a Barcelona, però les circumstàncies no s'han donat i finalment, el '10' marxa cap als Estats Units.

  • "La il·lusió amb Leo s'ha generat perquè jo he parlat molt amb ell. Ens feia molta il·lusió a totes dues parts. El primer era ell, després jo i també el club. A tots, però les circumstàncies no s'han donat", ha dit en una entrevista a Jijantes FC.
  • En aquest sentit, ha assegurat que la decisió va dependre de Leo Messi. "Tenia moltes ganes, però la situació no ha ajudat. Li desitjo el millor a Miami, és un amic, hem parlat molt i li desitjo el millor a ell i a la seva família".
  • "És una decisió personal de Leo i crec que s'ha de respectar. És el millor jugador de la història. Estava convençut que aniríem bé amb Leo aquí, però ja vaig dir que tot depenia d'ell. L'últim que vull és enganyar a l'afició, al barcelonisme".

A més: Ha afegit que va notar un canvi de Messi en els darrers dies: "Vaig notar que no ho veia tan clar. Molts cops ens falta empatia, ser Leo Messi no ha de ser senzill".

  • També ha reconegut que Messi necessitava desfer-se de la pressió que tenia i anar a un entorn més còmode per a ell i la seva família. "Ho ha explicat molt bé ell, vol rebaixar el nivell de tensió i pressió. Vol una vida més familiar", ha apuntat Xavi.

A partir d'ara: Jugar al soccer nord-americà era una opció que l'argentí tenia al cap des de feia temps. A Miami té una casa en propietat i sempre ha valorat aquesta opció des d'un punt de vista més personal que futbolístic.

  • L'Inter de Miami és el cuer de la conferència est de la Major League Soccer i li pagarà més de 200 milions de dòlars. També s'assegura un percentatge dels ingressos extra que la lliga ingressarà gràcies a la seva presència.
Categoria: Fanzone