Fanzone
El Kun marca un doblet contra Ultimate Móstoles a la Kings League
Kings League

La reacció de DjMaRiiO en perdre amb un gol doble en l'últim minut contra Kun Agüero

Temps de lectura: 1 minut

Kunisports ha derrotat Ultimate Móstoles a la jornada 6 de la Kings League aquest diumenge 11 de juny en un apassionant final de partit en què el Kun Agüero i companyia han provocat la reacció viral de DjMaRiiO.

A fons: El marcador era de 2-3 favorable al madrileny, que se les prometia molt felices al minut 42 de partit.

• Els del Kun Agüero, amb ell al camp, estaven bolcats a l'atac mentre s'aplicava la carta del gol doble, per la qual només un gol faria possible la remuntada.
  • DjMaRiiO celebrava la victòria amb saltirons i abans d'hora, sense imaginar-se el que estava a punt de passar: que una conducció de l'argentí i un potent i encertat xut des de fora de l'àrea ensorraria les possibilitats del madrileny.

En vídeo: En tocar la pilota el fons de la xarxa i pujar el gol al marcador (4-3), l'streamer, abatut, es va limitar a tapar-se la cara amb les mans i seure a terra.

A més: El Kun Agüero ha marcat un aplaudit doblet al partit, contribuint a la victòria de Kunisports.

Els resultats: La jornada sis ha tancat amb victòries per als Troncos, XBuyer, Porcinos, Aniquiladores, Kunisports i Pío FC.

La classificació: Aniquiladores FC, de Juan Guarnizo, i XBuyer Team, dels germans Buyer, lideren la taula amb 15 punts, seguits de Porcinos FC, d'Ibai Gómez. Tanca la classificació Gerard Romero amb el seu Jijantes FC.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Kings League Futbol