Fanzone
L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola
Foto: L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola | Mike Egerton / Europa Press
Barça

La resposta de Guardiola a Xavi sobre el veto de Cancelo: "L'han informat molt malament"

Temps de lectura: 2 minuts
L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola
Foto: L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola | Mike Egerton / Europa Press

Un dels jugadors que el Barça ha intentat aconseguir, i que encara vol, és Joao Cancelo. Després de la sortida d'Hector Bellerín en el mercat de fitxatges d'hivern, el Barça ha tractat de reforçar el lateral dret i el nom de Joao és un dels que més ha sonat.

Què en sabem? Cancelo és propietat del Manchester City, però l'entrenador Pep Guardiola no el vol a la seva plantilla. Per això, la segona part de la temporada l'ha jugat cedit al Bayern.

  • Al gener el Barça el va voler, però l'entrenador blaugrana, Xavi Hernández, ha dit en diverses ocasions que el City no el va voler cedir al FC Barcelona.

Situació actual: Pep Guardiola és a Catalunya de vacances. Diumenge es va reunir en un sopar d'amics amb Joan Laporta i Xavier Sala-i-Martín i aquest dilluns ha participat en un torneig de golf benèfic.

  • A Torroella de Montgrí ha respost algunes preguntes dels mitjans i ha parlat de les declaracions de Xavi Hernàndez sobre el veto del tècnic del City a cedir Joao Cancelo.

Què ha dit Guardiola? "Ho he llegit. A Xavi l'han informat molt malament. El que va dir està allunyat de la realitat".

  • "En Joao havia de sortir i ens era igual on anés. Com si vol anar al United, que és el nostre rival. És una decisió d'ell i del seu agent, i els clubs es posen d'acord", ha explicat Guardiola.
  • "No diré que el van enganyar, però el van mal informar. Res d'això és veritat. No en tinc ni idea de per què no va acabar al Barça, a nosaltres no ens va arribar cap oferta del Barça", ha finalitzat.

D'on venim? Les paraules de Guardiola arriben després que Xavi Hernández expliqués en una entrevista la "frustrada" incorporació de Joao Cancelo amb el Barça.

  • "Nosaltres volíem Cancelo. Ens el van oferir i vam donar l'OK. Al final ens diuen que el Manchester City no vol que vingui al Barça. Això és cert", explicava Hernández.