Fanzone
El president del Barça, Joan Laporta, i part de la Junta Directiva a les obres del Camp Nou
Foto: El president del Barça, Joan Laporta, i part de la Junta Directiva a les obres del Camp Nou | Twitter / @FCBarcelona_cat
Camp Nou

Joan Laporta visita les obres del Camp Nou: així avança la remodelació

Temps de lectura: 2 minuts
El president del Barça, Joan Laporta, i part de la Junta Directiva a les obres del Camp Nou
Foto: El president del Barça, Joan Laporta, i part de la Junta Directiva a les obres del Camp Nou | Twitter / @FCBarcelona_cat

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha visitat les obres de l'Spotify Camp Nou acompanyat de part de la Junta Directiva del club. 

Per què és important? Aquestes obres obliguen al primer equip de futbol masculí a jugar a l'Estadi Olímpic de Montjuïc on començaran la propera temporada.

  • L'equip femení ho seguirà fent en el seu habitual Estadi Johan Cruyff, tot i que està pendent de saber si s'arribarà a un acord per jugar en un altre estadi amb més capacitat la Champions.

Què ha dit Laporta? El president ha valorat de forma positiva les obres al Camp Nou i ha dit que s'estan duent a terme al "ritme previst" i de forma satisfactòria.

  • "Tot va al ritme previst i no s'ha trobat cap sorpresa no prevista. Estem satisfets perquè el ritme de les obres van bé", ha assegurat el president.
  • "És un impacte que la primera sensació que genera és nostàlgia, però alhora veus que el ritme de les obres van bé i és d'esperança. Acabes tenint la sensació d'alegria perquè estem complint un somni col·lectiu del barcelonisme", ha apuntat Laporta.
  • "Serà un estadi modern, segur, còmode i adaptat a les necessitats comercials per obtenir recursos que necessita el Barça", va assegurar Laporta.

Situació actual: Les actuacions se centren en la demolició de la tercera graderia i ja s'ha retirat també el videomarcador del Gol Nord i els seients de la zona afectada amb l'objectiu d'adequar la zona i poder, llavors, enderrocar-la.

Calendari: 

  • L'enderrocament complet de la tercera graderia està previst per a l'estiu del 2023, coincidint amb el trasllat de l'equip a l'Estadi Olímpic.
  • Durant la temporada 2023/24 es desenvoluparà el gruix d'obres, però es podria allargar uns mesos. Durant aquests mesos, el Barça jugarà a l'Estadi Olímpic tota la temporada.
  • La temporada 2024/25 es faran obres al Camp Nou, però seran compatibles amb l’activitat esportiva amb un aforament d’un 50% aproximadament.
  • Finalment, durant la temporada 2025/26 està previst que s'acabin les obres del Camp Nou.
Categoria: Fanzone