Fanzone
Arda Güler
Foto: Arda Güler | Twitter / @10ardaguler
Fitxatges

Arda Güler, l'objectiu del Barça: Deco viatja a Turquia per tancar l'operació

Temps de lectura: 2 minuts
Arda Güler
Foto: Arda Güler | Twitter / @10ardaguler

El president del Barça, Joan Laporta ha repassat l'actualitat blaugrana pel que fa a fitxatges. El president ha assegurat que el club té els ulls posats en Arda Güler i que ja s'han fet moviments per mirar de tancar l'operació.

Per què és important? El club segueix el jugador des de fa mesos i ara és quan s'estan intensificant els contactes per fer-se amb aquest jugador de només 18 anys.

Què en sabem? El nou responsable dels fitxatges del Barça, l'exjugador Deco, ha viatjat a Istanbul per mirar de tancar el fitxatge del jove migcampista del Fenerbache, segons ha explicat Laporta a TV3.

  • Arda Güler és un jugador amb "molt de talent", segons ha explicat Laporta. De fet, el jugador està sol·licitat per diversos clubs europeus, però el Barça vol fer-se amb ell.

Què ha dit Laporta? 

  • "És un jugador jove.  La Lliga ens permet fer operacions de jugadors per a la temporada vinent que no impacten en el fair play d'aquesta temporada. Aquest jugador fa temps que el nostre Departament de Scouting està seguint".
  • "Ara ha captat l'interès d'equips de la Premier i de la Lliga espanyola. A més, Deco diu que és un jugador amb un gran talent i estem intentant tancar l'operació".

D'altra banda, tot i que encara no s'ha fet oficial el fitxatge de Deco, Laporta ha explicat les funcions que tindrà el brasiler al Barça. "Deco és qui té la responsabilitat esportiva i Mateu està a la comissió esportiva".

Altres fitxatges: Laporta també ha deixat clar alguns noms de jugadors que estan fora de l'abast del Barça en aquests moments i amb la situació econòmica del club.

  • El president blaugrana ha parlat de noms com Kimmich i Zubimendi. Brozovic, també ha sonat com a un dels 'impossibles', perquè té una oferta amb l'Aràbia i Laporta ja ha confirmat que el Barça no hi entrarà.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Joan Laporta Barça