Fanzone
L'entrenador del Barça, Xavi Hernández
Foto: L'entrenador del Barça, Xavi Hernández | EFE
Barça

Picabaralla entre Xavi i Arteta per la "intensitat" de l'Arsenal contra el Barça

Temps de lectura: 2 minuts
L'entrenador del Barça, Xavi Hernández
Foto: L'entrenador del Barça, Xavi Hernández | EFE

El Barça ha disputat aquest dimecres el primer partit de pretemporada a Los Angeles amb una derrota per 5 a 3 davant de l'Arsenal

Per què és important? Després del partit, a la roda de premsa posterior, l'entrenador blaugrana s'ha queixat de la "intensitat" del conjunt de Mikel Arteta que, segons ell, "semblava un partit de Champions League, més que un amistós".

Què ha dit Xavi? 

  • El tècnic s'ha referit directament a Arteta: "Al final del partit li he dit que semblava un enfrontament de Lliga de Campions perquè la intensitat que hi han posat no era normal per a un amistós".
  • "La nostra intensitat no m'ha sorprès, però la seva sí, la veritat. No és normal aquesta intensitat, tantes faltes tàctiques, etc. Però és futbol, tots volem competir", ha apuntat Xavi.
  • "Era el nostre primer partit i veníem d'un virus... Per als fans, la Premier League és espectacular", ha explicar Hernández.
  • "S'han vist coses positives i estic content en general. Resultat a part, les conclusions són positives", ha conclòs el de Terrassa.

Què ha dit Arteta? Arran d'aquestes declaracions, Arteta, tècnic de l'Arsenal, ha respost al blaugrana i ha dit que hi ha coses que s'escapen i que depenen només dels jugadors.

  • "El futbol és dels jugadors, són molt competitius. Estem jugant davant de 70.000 persones i el jugador es rebel·la".
  • "No està a les nostres mans, podem tenir les nostres idees. En el moment en què la pilota ha començat a rodar, que ells han marcat, quan han fet una falta..., s'ha vist un canvi".

En detall: Pel que fa al partit els de Xavi Hernández han començat forts i s'han avançat dos cops al marcador amb els gols de Lewandowski i de Raphinha, però no han pogut aguantar a un Arsenal que s'ha mostrat superior.

Categoria: Fanzone