Fanzone
Ousmane Dembélé
Foto: Ousmane Dembélé | Twitter / @FCBarcelona_cat
Fitxatges

El PSG es fixa en Dembélé i inicia contactes amb el Barça per fer-se amb el jugador

Temps de lectura: 2 minuts
Ousmane Dembélé
Foto: Ousmane Dembélé | Twitter / @FCBarcelona_cat

El PSG vol fer-se amb Ousmane Dembélé i ja ha iniciat els seus contactes amb el Barça en les darreres hores. L'entrenador de l'equip francès ha donat llum verda a una operació que donaria molts ingressos al club blaugrana.

Per què és important? El PSG estaria disposat a pagar la clàusula de recessió del futbolista que en aquesta renovació se situava en 50 milions d'euros entre els mesos de juny i juliol, mentre que a partir de l'1 d'agost pujaria als 100 milions.

Què en sabem? El club francès es prepara per a la sortida de Kyllian Mbappé i ho fa pensant en un altre jugador que veuen que a possible substitut: Ousmane Dembélé.

  • Els clubs haurien iniciat contactes, però fonts properes al jugador apunten que de moment no hi ha cap acord i ni tan sols s'està a prop de tenir-lo. Encara més, asseguren que no hi ha cap oferta formal pel jugador blaugrana.

A més, mitjans francesos apunten que el club francès voldria fer-se amb Dembélé independentment del futur d'Mbappé. Tot apunta que l'estrella de l'equip marxarà, però si no fos així contemplarien els dos jugadors.

En detall: El jugador blaugrana sempre ha mostrat el seu interès per seguir sota les ordres de Xavi i el tècnic li ha donat la seva màxima confiança. En més d'una ocasió ha lloat la seva feina públicament.

  • A finals de juny tant Deco com el seu representant, Sissoko, es van reunir per parlar del futur del jugador i van comunicar que no executarien la clàusula de sortida.

Tot i això, aquest moviment ajudaria al club amb el fair play i podria beneficiar els interessos de Xavi, amb un lateral dret i un migcampista.

D'on venim? No és el primer cop que el club francès mostra interès per Dembélé. L'estiu passat es va vincular el jugador blaugrana i el club en diverses ocasions, però finalment va acabar renovant amb el Barça.

Categoria: Fanzone